Libnet.ro
UNICEF

19:30

A aparut primul serviciu mobil de verificare a masinilor second inainte de cumparare

Hotnews Hotnews,
 A aparut primul serviciu mobil de verificare a masinilor second inainte de cumparare

Primul serviciu mobil care promite verificarea pe teren a oricarei masini rulate, in vederea achizitiei, se numeste Inspector pe Teren si a fost lansat de Mihai Cune, fost manager autovit. ro si actual fondator al platformei InspectorAuto. ro care permite verificarea istoricului masinilor inainte de achizitie. Serviciul de verificare pe teren a fost introdus ca urmare a unui vid in piata si pentru ca au fost nenumarati clienti care vor ca masina sa fie verificata simultan cu vizionarea. continuă pe Hotnews

Cum verifici o masina second-hand, inainte sa o cumperi. Serviciu nou in Romania

Un roman a lansat primul serviciu mobil care promite verificarea pe teren a masinilor second-hand, inainte de cumparare. Primul serviciu mobil care promite verificarea pe teren a oricarei masini rulate,.

VIDEO. A aparut primul trailer al filmului Rogue One: A Star Wars Story

Walt Disney Pictures a publicat, joi, primul trailer al urmatorului film din saga Star Wars Rogue One: A Star Wars Story. Dupa cum arata clipul, povestea ia o turnura foarte diferita de cunoscuta saga reintinerita. Regizat de Gareth Edwards, filmul este primul care se rupe de la firul narativ original, urmand sa deschida calea unei serii de aventuri alternative la filmele principale din Star Wars.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )