Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO. A aparut primul trailer al filmului Rogue One: A Star Wars Story

România Liberă România Liberă,
VIDEO. A aparut primul trailer al filmului Rogue One: A Star Wars Story

Walt Disney Pictures a publicat, joi, primul trailer al urmatorului film din saga Star Wars Rogue One: A Star Wars Story. Dupa cum arata clipul, povestea ia o turnura foarte diferita de cunoscuta saga reintinerita. Regizat de Gareth Edwards, filmul este primul care se rupe de la firul narativ original, urmand sa deschida calea unei serii de aventuri alternative la filmele principale din Star Wars. continuă pe România Liberă

Primul trailer pentru Rogue One, urmatorul film din universul Star Wars

In urma cu cateva ore, cei de la Disney au publicat primul trailer pentru Rogue One, primul spin-off al seriei Star Wars. UPDATE: intre timp, trailerul a fost lansat in mod oficial si il puteti vedea mai sus. Pe langa vehicule AT-AT Imperial Walkers), avem ocazia de a vedea X-Wing-uri, stormtrooper-i si Steaua Moritii. Felicity Jones [].

Primul teaser pentru Rogue One, urmatorul film din universul Star Wars

In urma cu cateva ore, cei de la Disney au publicat primul trailer pentru Rogue One, primul spin-off al seriei Star Wars. Au trecut in jur de trei luni de la lansarea ultimului film din seria Star Wars, iar Disney deja a publicat un teaser al urmatorului film din universul creat de George Lucas. Se [].

A aparut primul serviciu mobil de verificare a masinilor second inainte de cumparare

Primul serviciu mobil care promite verificarea pe teren a oricarei masini rulate, in vederea achizitiei, se numeste Inspector pe Teren si a fost lansat de Mihai Cune, fost manager autovit. ro si actual fondator al platformei InspectorAuto. ro care permite verificarea istoricului masinilor inainte de achizitie. Serviciul de verificare pe teren a fost introdus ca urmare a unui vid in piata si pentru ca au fost nenumarati clienti care vor ca masina sa fie verificata simultan cu vizionarea.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )