Libnet.ro
UNICEF

10:45

A aparut primul update la Windows 10. Care sunt principalele noutati

România Liberă România Liberă,
A aparut primul update la Windows 10. Care sunt principalele noutati

Compania Microsoft anunta primul update major la sistemul de operare Windows 10, care este disponibil, incepand cu luna august, pentru clientii din intrega lume. continuă pe România Liberă

Interventiile salvamarilor pe litoral: Care sunt principalele probleme ale turistilor

Salvamarii sunt extrem de solicitati in aceasta perioada, cand pe litoral se afla, zilnic, circa 170. 000 de turisti. Potrivit datelor trimise de Asociatia Nationala a Scafandrilor Profesionisti si Salvamarilor din Romania, acestia au, in medie, circa 200 de interventii numai pe plajele din Constanta si Mamaia. Cea mai mare parte a acestora nu este, insa, pentru salvarea persoanelor de la inec.

Descarcati acum actualizarea aniversara pentru Windows 10

De cateva luni am inceput sa discutam despre Windows 10 Anniversary Update, iar acum, puteti descarca cu totii actualizarea aniversara a sistemului de operare Microsoft. Gigantul din Redmond a facut investitii semnificative in Windows 10 si a facut eforturi foarte mari pentru ca o mare parte dintre noi sa-l avem instalat in primul an de [].

Windows 10 continua sa piarda lupta cu Windows 7

La un an dupa lansarea Windows 10, a sosit momentul sa aflam cat de eficiente au fost invitatiile agresive la upgrade din partea Microsoft printr-un set de statistici detaliate. in ultimul an, eforturile Microsoft de promovare a Windows 10 au atins cote alarmante. Foarte multi utilizatori de Windows 7 si Windows 8. 1 s-au frustrat enorm [].

Upgrade-ul la Windows 10 continua sa fie gratuit, pentru unii

Dupa ce am anuntat in urma cu cateva zile ca perioada de upgrade gratuit la Windows 10 s-a incheiat, aflam acum ca mai exista o portita pentru anumiti utilizatori de Windows prin care pot profita de oferta. in urma cu aproximativ un an, cei de la Microsoft au anuntat ca, desi upgrade-ul la Windows 10 [].

Cum definesti poze diferite pe mai multe monitoare in Windows 10

Cei de la Microsoft nu au facut deloc viata usoara persoanelor cu mai multe monitoare, cand vine vorba de definirea unor poze diferite de fundal. Exista insa o solutie in Windows 10 pentru a obtine configuratia dorita. Indiferent daca le definiti ca fiind wallpaper-uri, background-uri, poze de tapet sau fundal, imaginile pe care le vedeti [].

Care sunt raspunsurile pentru cele mai bizare cautari Google

Cautarile Google ofera o privire savuroasa de ansamblu asupra viziunii oamenilor secolului XXI asupra vietii. Cei de la Digitaloft au creat o lista cu cele mai bizare curiozitati, in functie de popularitate, ca sa avem o imagine mai clara. Aparent, cele mai populare cautari sunt legate de stiinta, iar cei de la IFL Science le-au [].

Cum instalezi Windows Media Center in Windows 10 si de ce ai vrea

Pentru redat continut multimedia pe un PC, dar mai ales pentru inregistrat fluxuri video de pe un TV Tuner, trebuie sa stii cum instalezi Windows Media Center in Windows 10. Destinul Windows Media Center a fost unul foarte complex de-a lungul anilor. Dupa ce a fost creata o versiune speciala de Windows XP in jurul [].

Care este primul oras din Romania care isi produce singur energia electrica, din gunoi

Orasul Seini din Maramures este primul din tara care isi produce energia electrica pentru iluminatul public in regie proprie, folosind dejectii animaliere. Mai mult, in urma procesului de.

Care sunt cuvintele care nu trebuie folosite intr-un CV

Regulile de concepere ale unui CV s-au schimbat in ultima perioada, iar cuvinte si formulari care erau pana de curand folosite de marea majoritate a candidatilor nu mai sunt vazute cu ochi buni de.

Depozit bancar sau cont de economii? Care sunt diferentele dintre cele doua mijloace de economisire

Desi produsele bancare de economisire nu mai sunt la fel de rentabile in prezent precum erau in urma cu cativa ani, din cauza dobanzilor foarte mici, depunerile la banca iti ofera stabilitate si siguranta. Atat depozitul bancar, cat si contul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )