Libnet.ro
UNICEF

20:30

Care sunt raspunsurile pentru cele mai bizare cautari Google

Playtech Playtech,
Care sunt raspunsurile pentru cele mai bizare cautari Google

Cautarile Google ofera o privire savuroasa de ansamblu asupra viziunii oamenilor secolului XXI asupra vietii. Cei de la Digitaloft au creat o lista cu cele mai bizare curiozitati, in functie de popularitate, ca sa avem o imagine mai clara. Aparent, cele mai populare cautari sunt legate de stiinta, iar cei de la IFL Science le-au []. continuă pe Playtech

Care este tara cu cele mai multe biblioteci, raportat la numarul de locuitori, din Europa

Olanda, Grecia si Portugalia sunt tarile cu cele mai putine biblioteci, raportate la numarul de locuitori. Pe de alta parte, cele mai multe biblioteci se afla in Cehia, Bulgaria, Lituania sau Letonia,.

Monte dei Paschi, Raiffeisen si Banco Popular - bancile europene cu cele mai mari probleme de capital

Andrea Enria, presedintele EBA: Avem credite neperformante de 1. 000 miliarde euro, ceea ce reprezinta o cifra mare Banca Monte dei Paschi di Siena din Italia, Raiffeisen Austria si Banco Popular Spania sunt bancile europene cu cele mai mari probleme in privinta capitalului, conform rezultatelor testelor de stres anuntate in aceasta seara de Autoritatea Bancara Europeana EBA). Testele, realizate pe un esantion de 51 de banci din Uniunea Europeana, privesc bilanturile acestor institutii. in timp ce recunoastem majorarile de capital realizate de banci pana acum, acestea nu au dus la insanatosirea bilanturilor, a declarat presedintele EBA, Andrea Enria, adaugand: Mai sunt multe de facut.

Iubitorii de adrenalina sunt asteptati sa experimenteze cele mai noi aventuri de pe toate continentele FOTO

Majoritatea iubitorilor de aventuri extreme cauta intotdeauna noi provocari. Acestia pot opta pentru una dintre cele sapte variante propuse de expertii de la Travelzoo Deal.

Bancile din Italia, Irlanda, Spania si Austria au avut cele mai mici scoruri la testul de stres realizat in UE

Banci din Italia, Irlanda, Spania si Austria au avut cele mai mici scoruri la testul de rezistenta, sau test de stres, realizat pentru sistemul bancar din Uniunea Europeana de catre Autoritatea Bancara Europeana ABE), relateaza Reuters, potrivit.

Care au fost cele mai downloadate aplicatii mobile in S1

Aplicatii mobile sociale precum Facebook, Snapchat si Instagram au luat partea leului intre cele mai downloadate aplicatii din SUA in primul semestru al anului curent, conform unui nou studiu al SurveyMonkey Intelligence .

VIDEO Simona Halep, candidata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost nominalizata de site-ul WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitului profesionist feminin, scrie Agerpres.

Cele mai delicioase inghetate naturale sau dietetice care pot fi preparare rapid acasa. Se lasa la congelator maxim 4 ore

Nutritionistii recomanda atentie la produsele alimentare consumate vara. Multe dintre preparatele din cofetarii si magazine nu sunt tocmai indicate pentru un stil de viata sanatos.

Cele mai delicioase inghetate naturale sau dietetice care pot fi preparare rapid acasa. Se lasa la congelator cel mult 4 ore

Nutritionistii recomanda atentie la produsele alimentare consumate vara. Multe dintre preparatele din cofetarii si magazine nu sunt tocmai indicate pentru un stil de viata sanatos.

Aproape 70 de sesizari privind legea darii in plata au ajuns la CCR. Cele mai multe dosare sunt inregistrate de bancile care au dat credite in franci in anii de boom

Tot mai multe sesizari privind controversata dare in plata ajung pe masa judecatorilor de la Curtea Constitutionala CCR). Astfel, pana luni dimineata, 69 de dosare erau inregistrate la Curtea Constitutionala, in faza de raport, acestea urmand sa fie judecate, cel mai devreme, in toamna.

Informatica, Medicina si Politehnica cele mai vizate facultati ale momentului. Spre aceste domenii se indreapta cei mai multi dintre absoventii braileni

In ultimul deceniu, odata cu schimbarile intervenite pe piata muncii, facultatile care altadata aveau mare cautare in randul absolventilor de liceu sunt din ce in ce mai putin dorite Asa se intampla cu Dreptul sau Stiintele Comunicarii. in schimb, Ingineria si Medicina revin in forta, alaturi de Informatica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )