Libnet.ro
UNICEF

20:45

Apel disperat al unui spital care se pregateste sa preia pacienti cu coronavirus.Avem nevoie de echipamente de protectie!

Adevărul Adevărul,
Apel disperat al unui spital care se pregateste sa preia pacienti cu coronavirus.Avem nevoie de echipamente de protectie!

Reprezentantii celei mai mari unitati spitalicesti din Salaj fac un apel la cetateni pentru a face donatii care sa permita achizitia de materiale sanitare. continuă pe Adevărul

Primul dosar penal vizand conducerea unui spital care nu a luat masuri in cazul unui pacient infectat cu coronavirus 23 de cadre medicale, izolate si testate

Parchetul anunta ca a deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu si zadarnicirea combaterii bolilor in care este vizata conducerea Spitalului Filiasi, care nu a luat masuri in cazul unui pacient infectat cu coronavirus, acesta intrand in contact cu 23 de cadre medicale.

Mihai Albu, la capatul puterilor din cauza fostei sotii. Apel disperat pentru Iulia. Ce se intampla cu fetita lor

Au divortat in anul 2012, dupa 9 ani de mariaj, fara prea mult scandal. Iulia a ramas cu numele sotului, Albu, un apartament luxos si cu fetita lor, pentru care primeste pensie alimentara. Desi pareau ca vor avea o relatie cordiala de dragul micutei, disputele se poarta neincetat intre cei doi parinti. Drept urmare, Mihai, .

in lupta cu virusul ucigas, medicii de familie din judetul Brasov fac un apel disperat catre stat

In lupta cu virusul ucigas noi strigate de ajutor vin din partea medicilor de familie. Acestia acuza faptul ca infrunta coronavirusul cu mainile goale. 320 de medici de familie din judetul Brasov fac un apel disperat catre stat: sa-i ajute cu masti, dezifectanti, manusi si combilizoane.

MApN promite construirea unui spital in Romania, in doar cinci zile, unde vor fi tratati pacientii cu coronavirus

Dupa exemplul dat de chinezi, care au reusit sa construiasca un spital in Wuhan in zece zile, MApN a promis ca va construi un spital in Romania in doar cinci zile, unde vor putea fi tratati pacientii cu coronavirus.

Kim Jong Un a inaugurat lucrarile pentru construirea unui spital, desi Coreea de Nord sustine ca nu este afectata de pandemia de coronavirus

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a participat la inaugurarea lucrarilor pentru construirea unui nou spital la Phenian, relateaza BBC News, desi evenimentul nu ar avea nicio legatura directa cu pandemia de coronavirus in conditiile in care Coreea de Nord a sustinut ca nu a inregistrat niciun caz de infectie cu Covid-19.

Germania da testul ridicarii in timp record a unui spital pentru pacientii de coronavirus, dupa exemplul Chinei

Autoritatile de la Berlin au fost de acord sa ridice un nou spital, de pana la 1000 de paturi, pentru pacientii de coronavirus, cu ajutorul armatei si a mai multor parteneri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )