Libnet.ro
UNICEF

16:00

Apel pe Facebook pentru salvarea unei biserici de lemn monument istoric. Proiectul, sustinut de insusi Printul Charles

Adevărul Adevărul,
Apel pe Facebook pentru salvarea unei biserici de lemn monument istoric. Proiectul, sustinut de insusi Printul Charles

Biserica din Brusturi este monument istoric de interes national si se afla in stare de precolaps din cauza alunecarilor de teren in zona altarului. Stabilitatea lacasului este pusa in pericol, invelitoarea este intr-o stare dezastruoasa, cu gauri mari pe toata suprafata, peretii si pardoseala au infiltratii, structura de rezistenta si a picturii interioare sunt grav deteriorate. continuă pe Adevărul

Nu exista temei pentru adoptarea unei Ordonante

Liderul PNL Ludovic Orban se declara impotriva adoptarii unei Ordonante de Urgenta prin care sa fie anulate protocoalele intre SRI si institutiile din justitie si efectele acestora, spunand ca nu exista niciun temei, nicio urgenta pentru adoptarea unei ordonante in acest sens. Orban spune ca este vorba, de fapt, despre o amnistie mascata.

Apel la ministrul Culturii pentru salvarea Ansamblului Brancusi

Deputatul Gigel Stirbu, presedinte al Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa, a transmis astazi un apel adresat ministrului Culturii, George Ivascu, privind salvarea Ansamblului Brancusi de la Targu Jiu.

PNL a depus plngere penala mpotriva lui Dragnea pentru neconvocarea unei sesiuni extraordinare

Deputatul PNL Dan Vilceanu a anuntat miercuri, la iesirea de la Parchetul General, ca a depus o plangere penala pe numele presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru refuzul convocarii unei sesiuni extraordinare in care se dorea discutarea evenimentelor din 10 august si criza determinata de pesta porcina, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )