Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apel pentru soferii bucuresteni: Sa ne pregatim de ce-i mai rau

Antena3 Antena3,
Apel pentru soferii bucuresteni: Sa ne pregatim de ce-i mai rau

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a facut duminica un apel catre bucuresteni sa nu iasa cu masinile in trafic in aceste zile, pentru a fi evitata blocarea traficului si pentru a permite interventia. continuă pe Antena3

Juncker: UE ar trebui sa se pregateasca pentru cel mai rau scenariu in urma alegerilor din Italia

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a avertizat joi ca Uniunea Europeana ar trebui sa se pregateasca pentru cel mai rau scenariu in Italia, dupa alegerile parlamentare din 4 martie, potrivitpolitico. eu.

Buget record pentru SCM Gloria. Cei mai multi bani merg la formatiile cu sanse mari de promovare in primele ligi

In 2018, SCM Gloria, clubul sportiv infiintat anul trecut de Primaria Buzau, va avea un buget total de 7,6 milioane de lei. Cum era de asteptat, cei mai multi bani s-au indreptat catre sectiile de rugby si handbal, fiecare primind cate 2,4 milioane de lei. Ambele formatii au sanse mari de promovare in primele ligi.

Robert Negoita, apel la locuitorii sectorului 3: Sa ne pregatim DE CE-I MAI RAU. Ce le cere edilul bucurestenilor sa faca in zilele cu ger naprasnic

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a facut duminica un apel catre bucuresteni, in contextul gerului polar si temperaturilor extrem de scazute care vor pune stapanire pe oras in zilele.

Cum arata buncarul antiatomic pentru cei mai importanti oameni ai tarii

Centrul Integrat pentru Situatii de Urgenta gazduiesteun dispecerat deservit non-stop de 40 de persoane, cu reprezentanti de la ISU, SMURD, Politiei, Jandarmerie si serviciul 112. Cladirea are la subsol.

Un fost secretar de stat din Guvernul Ciolos a fost recrutat de unul dintre cei mai mari dezvoltatori de parcuri logistice

Dezvoltatorul de parcuri logistice si industriale CTP, cu actionariat olandez, l-a numit pe Emanoil Dascalu in functia de director de constructii pentru Romania.

Cei mai buni studenti doctoranzi din tara vor primi burse de merit de la Guvern

Executivul a aprobat acordarea, in anul 2018, a sapte Burse de excelenta ale Guvernului in valoare de 2. 500 de lei fiecare si a altor sase Burse nominale pe domenii) a cate 2. 000 de lei, pentru studentii doctoranzi.

Intre un sfert si o treime dintre cei mai titrati analisti financiari din Romania vad un curs euro de 5 lei spre finalul anului (sondaj)

Indecizia politica de la cel mai inalt nivel, schimbarile dese de premieri si de ministri, protestele de strada care amplifica si ele zgomotul politic si interminabilele scandaluri din Romania ne fac pe fiecare dintre noi sa ne intrebam oare ce va urma si ce ne mai asteapta. Daca la oamenii simpli aceste intrebari sunt mai mult retorice, in cazul companiilor care ruleaza banii clientilor in schimbul unor randamente cat mai bune, acest zgomot politic se traduce in miscari ample de bani, care misca nivelul cursului euro si uneori, directia economiei. Indicatorul privind evolutia mediului de afaceri este negativ. A fost la un nivel catastrofal in decembrie, era la minimul ultimilor 3 ani. Decembrie a fost luna in care incertitudinea a fost maxima. Noi, ca administratori de fonduri nu stiam ce sa facem cu banii clientilor: sa vindem? Sa cumparam? Nu stiam ce ne asteapta in fiscalitate, venea un nou Guvern si nu stiam ce intentii are. In ianuarie lucrurile s-au mai clarificat putin, in sensul ca macar aveai un Guvern, iar incertitudinea a mai scazut, a explicat vineri la un seminar organizat de Finmedia, Mihai Purcarea, unul din directorii CFA Romania si CEO al BRD Assett Management.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )