Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apelul autoritatilor: Turistii romani din strainatate sa revina in tara!

Antena3 Antena3,
Apelul autoritatilor: Turistii romani din strainatate sa revina in tara!

Ministerul Afacerilor Externe recomanda tuturor cetatenilor romani care se afla ca turisti in strainatate sa depuna demersuri pentru scurtarea sederii si revenirea in tara in cel mai scurt timp, in contextul evolutiei la nivel global a infectiei cu COVID-19 si a demersurilor altor state. continuă pe Antena3

MAE recomanda turistilor romani din strainatate sa se intoarca in tara

Ministerul Afacerilor Externe le recomanda cetatenilor romani care se afla ca turisti in strainatate sa inceapa demersurile necesare pentru scurtarea sederii si revenirea in tara, avand in vedere ca masurile adoptate la nivelul statelor, privind traficul aerian, pot suferi modificari de la o zi la alta.

Coronavirus. Ministerul de Externe face apel la turistii romani sa se intoarca rapid in tara, in contextul pandemiei de Covid-19

Ministerul Afacerilor Externe recomanda tuturor cetatenilor romani care se afla ca turisti in strainatate sa-si scurteze sederea si sa revina in tara in cel mai scurt timp, in contextul evolutiei la nivel global a infectiei cu COVID-19 si a demersurilor altor state.

Recomandari MAE pentru turistii romani care tranziteaza sau se afla in Spania, Franta, Germania

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani care se afla in scop turistic sau tranziteaza Regatul Spaniei, Republica Franceza si Republica Federala Germania, ca, in contextul evolutiilor epidemiei cu COVID-19 la nivel european, sa ia in considerare scurtarea sederii si revenirea de urgenta in Romania.

VIDEO Tensiuni intr-o parcare de pe A1, in zona Sebes. Sute de romani veniti din strainatate, tinuti fara mancare si apa

Situatie tensionata in cursul noptii de miercuri spre joi, intr-o parcare de pe Autostrada A1, in zona municipiului Sebes din Alba.

CORONAVIRUS |MAE: Recomandari pentru cetatenii romani din Italia cu contracte de munca

In contextul bilantului din Italia, unde coronavirusul a infectat peste 2600 de persoane si peste 1000 de morti, autoritatile italiene au demarat o serie de masuri in vederea gestionarii si prevenirii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )