Libnet.ro
UNICEF

20:15

CORONAVIRUS |MAE: Recomandari pentru cetatenii romani din Italia cu contracte de munca

B1 B1,
CORONAVIRUS |MAE: Recomandari pentru cetatenii romani din Italia cu contracte de munca

In contextul bilantului din Italia, unde coronavirusul a infectat peste 2600 de persoane si peste 1000 de morti, autoritatile italiene au demarat o serie de masuri in vederea gestionarii si prevenirii. continuă pe B1

Ministerul Afacerilor Externe, recomandari pentru romanii angajati in Italia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o serie de recomandari pentru romanii care locuiesc in Italia.

Ministerul Muncii, anunt oficial in plina criza de coronavirus. Ce recomanda pentru angajatii romani

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale recomanda aplicarea unor serii de masuri in scopul prevenirii raspandirii infectarii cu coronavirus. Cea mai importanta dintre acestea este flexibilizarea conditiilor de munca, acolo unde se poate. Angajatorul are dreptul sa te controleze in timpul programului Potrivit unui comunicat emis de MMPS, in contextul suspendarii cursurilor scolare in unitatile de .

Austria isi va inchide granita pentru persoanele sosite din Italia

Austria va refuza intrarea in tara a persoanelor care sosesc din Italia si va interzice evenimentele.

CORONAVIRUS |O nava de marfa, plecata din Italia, va ajunge in portul Galati, miercuri

Un vapor de marfaplecat din Italia, este asteptatmiercuri, in portul Galati. Autoritatile galatene spun ca sosirea cargoului nu pune in pericol comunitatea. Vaporul a plecat la sfarsitul.

Digi24: Ce se intampla cu autocarele cu romani din Italia care ajung la granite?

Romanii care lucreaza in nordul Italiei au continuat sa vina luni acasa, in ciuda avertismentelor autoritatilor din Romania. Autocarele sunt trase pe dreapta, iar calatorii sunt verificati de inspectorii sanitari.

Zeci de mii de romani veniti din Italia in ultimele doua saptamani. Date oficiale prezentate de Politia de Frontiera

Zeci de mii de romani s-au intors in Romania din Italia in ultimele doua saptamani, a transmis seful Politiei de frontiera, chestorul Ioan Buda, intr-o conferinta de presa de la MAI.

CORONAVIRUS |Romani veniti din Italia, bagati in carantina in vama Giurgiu

Un autocar cu romani care a plecat luni din Italia cu directia Romania a ajuns marti la Vama Giurgiu. Cei 21 de oameni, inclusiv soferul, au fost plasati in carantina, potrivit prefectului de Giurgiu, Aneta.

Lista de recomandari pentru clientii magazinelor: Pastrarea unei distante de siguranta de minim 1 metru Folosirea manusilor de unica folosinta

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a avut, pe data de 11 martie 2020, o intalnire cu reprezentantii si membrii Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR), pentru a discuta masurile cele mai potrivite care se impun, in actualul context, pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus COVID-19, ajuns la faza de pandemie. Cu aceasta ocazie a fost facuta o lista cu recomandari pentru clientii magazinelor. Vezi ce masuri au luat magazinele pentru a impiedica raspandirea COVID-19.

Strigatul de disperare al unor romani din Italia: Sunt copii internati in spitale, iar parintii nu pot intra sa-i vada. Nu ne izolati!

Adriana, o romanca din Italia care lucreaza in domeniul medical, incearca sa faca rost de materiale sanitare necesare protejarii de coronavirus.

Decizia guvernului italian de a suspenda plata ratelor la creditele ipotecare pentru cetatenii aflati in carantina - o masura fara precedent

Decizia guvernului italian de a suspenda plata ratelor la creditele ipotecare pentru cetatenii aflati in carantina este o masura pana acum fara precedent in lupta pentru reducerea impactului economic al epidemiei de Covid-19, dar definitorie pentru situatia in care se afla tara, scrie The Guardian, preluat de Mediafax. Italia este veriga slaba din zona euro. Chiar si inainte de carantina nationala, tara se indrepta catre a patra recesiune tehnica in mai putin de 10 ani, iar cresterea standardului de viata pentru italienii de rand este cel putin modesta analizand ultimele doua decenii.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )