Libnet.ro
UNICEF

01:05

APIA a demarat la miezul noptii plata avansului pentru fermierii care au depus cereri unice de plata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
APIA a demarat la miezul noptii plata avansului pentru fermierii care au depus cereri unice de plata

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a demarat, astazi, la miezul noptii, Campania de plati in avans pentru fermierii care au depus cereri unice de plata in acest an, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

APIA Buzau a inceput, la miezul noptii, plata avansului pe suprafata pentru anul 2017

Pentru prima data, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Buzau a inceput sa plateasca fermierilor avansul pe suprafata aferent acestui an chiar la miezul noptii. Fermierii vor avea insa bani in conturi abia de maine. APIA trebuie sa plateasca avansurile pe suprafata pana la 30 noiembrie 2017, insa platile ar putea fi onorate pana la inceputul lunii noiembrie.

Vesti bune pentru fermieri. APIA a inceput plata avansului pe suprafata aferent anului 2017

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a demarat la miezul noptii plata avansului pe suprafata aferent anului 2017, iar pana in prezent s-au platit peste 42 de milioane de euro.

Armistitiul de la miezul noptii

In mod clar, noaptea nu este un sfetnic bun la PSD! Situatia in care a ajuns acest partid, dupa doar noua luni de la castigarea alegerilor, frizeaza ridicolul. Dupa adoptarea ordonantelor de urgenta in plina noapte, pe 30 ianuarie 2017, care a dus la declansarea uneia din cele mai mari miscari de protest de la caderea comunismului incoace, pe 12 octombrie, spre miezul noptii, PSD a anuntat un armistitiu in lupta interna.

Luni incepe plata avansului la subventiile agricole. Cati bani iau fermierii

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a anuntat cuantumul stabilit pentru 2017 pentru schemele de plata pe suprafata si bugetele alocate pentru subventiile agricole, platile incepand de luni, 16 octombrie.

APIA a demarat Campania de plati in avans pentru 2017

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Mehedinti precizeaza ca luni, 16. 2017, a demarat Campania de plati in avans pentru fermierii care au depus cereri unice de plata in anul 2017.

Utile:Masurile de prim ajutor care iti pot salva viata in cazul unui infarct;Ce fructe si legume trebuie sa mananci de la ora 7 pana la miezul noptii;Mierea zaharisita, cea mai sanatoasa

6 obiceiuri sanatoase pentru a avea dinti albi, fara pete. Oricat de mult ne-ar placea, unele alimente si bauturi coloreaza dintii: cafeaua, ceaiul, vinul, unele legume si fructe. 20 de cauze ale durerii in jurul buricului. Orice persoana poate experimenta o senzatie de durere in jurul buricului din cand in cand. In acest caz, asteptam sa treaca de la sine, bem un.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )