Libnet.ro
UNICEF

10:15

Vesti bune pentru fermieri. APIA a inceput plata avansului pe suprafata aferent anului 2017

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru fermieri. APIA a inceput plata avansului pe suprafata aferent anului 2017

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a demarat la miezul noptii plata avansului pe suprafata aferent anului 2017, iar pana in prezent s-au platit peste 42 de milioane de euro. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romani. Aplicatie informatica pentru avariile din reteaua cu apa

Asteptarea cu orele pentru rezolvarea avariilor la reteaua de apa si canalizare a luat sfarsit. Lucratorii APA NOVA vor putea ajunge mai repede la interventie gratie unei aplicatii care permite.

APIA a demarat la miezul noptii plata avansului pentru fermierii care au depus cereri unice de plata

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a demarat, astazi, la miezul noptii, Campania de plati in avans pentru fermierii care au depus cereri unice de plata in acest an, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Luni incepe plata avansului la subventiile agricole. Cati bani iau fermierii

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a anuntat cuantumul stabilit pentru 2017 pentru schemele de plata pe suprafata si bugetele alocate pentru subventiile agricole, platile incepand de luni, 16 octombrie.

APIA efectueaza plata pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza ca in perioada 11 - 16 octombrie 2017, efectueaza plata pentru ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura al doilea trimestru din acest an, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

APIA Buzau a inceput, la miezul noptii, plata avansului pe suprafata pentru anul 2017

Pentru prima data, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Buzau a inceput sa plateasca fermierilor avansul pe suprafata aferent acestui an chiar la miezul noptii. Fermierii vor avea insa bani in conturi abia de maine. APIA trebuie sa plateasca avansurile pe suprafata pana la 30 noiembrie 2017, insa platile ar putea fi onorate pana la inceputul lunii noiembrie.

Horoscopul saptamanii 14-19 octombrie. Vesti oribile pentru Raci

Descopera ce-ti prezic astrele pentru saptamana care urmeaza, scrie clickpentrufemei. ro. Berbec Va fi o saptamana activa din punct de vedere profesional. Casa a saptea pune accentul pe ideea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )