Libnet.ro
UNICEF

01:05

APIA, plati de peste 136 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
APIA, plati de peste 136 milioane lei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) va efectua plati de peste 136 de milioane lei, pana pe 15 octombrie 2018, pentru mai multe scheme de plata, a anuntat, astazi, institutia. continuă pe Ziarul Bursa

Drum romanesc: a fost asfaltat in sapte luni si s-a stricat in doua. A costat peste 10 milioane de lei

Un drum national pe care Guvernul Romaniei a cheltuit peste 10 milioane de lei a rezistat numai trei luni. Desi soseaua a fost receptionata abia in luna august, au inceput sa apara deja gropi si urme de faramitare. Lucrarea a fost terminata in timp record, cei 36 de kilometri fiind asfaltati in sapte luni.

Cum vrea Enel sa scape de o amenda de 30 milioane lei

Saptamana trecuta Consiliul Concurentei a supus dezbaterii publice angajamentele propuse de catre E Distributie Muntenia, fosta E Distributie Muntenia, pentru a scapa de o amenda. Pare trivial, insa amenda care planeaza asupra fostei Enel Distributie Muntenia ar trebui sa fie undeva in jurul sumei de 30 milioane lei, adica peste 6 milioane euro, la o evaluare sumara.

Lucrari de peste 17 milioane de lei pentru modernizarea termoficarii paguboase. Un intreg cartier din Brasov intra in santier

Proiectul de reabilitare a sistemului de termoficare din cartierul Tractorul, pentru care edilii brasoveni au obtinut o finantare nerambursabila de la Guvernul Elvetian in valoare 18. 086,32 lei 4. 730 franci elvetieni), a demarat oficial cu partea de proiectare, la inceput de septembrie.

incasarile din taxele si impozitele platite de brasoveni, pe plus cu peste 17 milioane de lei fata de anul trecut

Brasovenii au platit pana la inceputul la finalul lunii septembrie taxe si impozite locale in valoare de 195. 000 lei. Suma este mai mare cu 17. 000 lei, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Finantele au atras 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 75 milioane lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 952,9 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 24 de luni, la un randament mediu de 4,07% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Finantele au atras 90 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 90 milioane lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 600 milioane lei, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 57 de luni, la un randament mediu de 4,75% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

CFR Marfa estimeaza pierderi de 232,6 milioane lei

CFR Marfa estimeaza pierderi de 232,6 milioane lei in acest an, la venituri totale de 761,5 milioane lei, potrivit unui proiect de Hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pentru acest an al companiei.

Ministerul Finantelor a atras 953 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 952,9 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 24 de luni, la un randament mediu de 4,07% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Peste zece milioane de nord-coreeni sufera de malnutritie. Un copil din cinci sufera de rahitism

Peste zece milioane de nord-coreeni sufera de malnutritie si au nevoie de un ajutor umanitar, a anuntat Programul Alimentar Mondial, potrivitReuters. Asta inseamna aproape 40% din populatia tarii! Un.

iTech Transilvania, un cluster IT cu 71 de companii cu afaceri de peste 210 milioane de euro, a fost certificat pentru excelenta ntr-un program al Comisiei Europene

ITech Transilvania, un important cluster al industriei IT din Romania, care include 71 de companii, cu o cifra de afaceri totala de peste 210 milioane de euro si peste 5. 000 de angajati, a primit cea mai importanta certificare de excelenta la nivel european, a anuntat marti ARIES Transilvania Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software - Filiala Transilvania), asociatia care a infiintat acest cluster. Certificarea de tip Gold Label a fost oferita la finalul lunii septembrie de Secretariatul European pentru Analiza Clusterelor, parte a European Cluster Excellence Initiative ECEI), entitate fondata de Comisia Europeana, in 2009.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )