Libnet.ro
UNICEF

17:01

Cum vrea Enel sa scape de o amenda de 30 milioane lei

Hotnews Hotnews,
 Cum vrea Enel sa scape de o amenda de 30 milioane lei

Saptamana trecuta Consiliul Concurentei a supus dezbaterii publice angajamentele propuse de catre E Distributie Muntenia, fosta E Distributie Muntenia, pentru a scapa de o amenda. Pare trivial, insa amenda care planeaza asupra fostei Enel Distributie Muntenia ar trebui sa fie undeva in jurul sumei de 30 milioane lei, adica peste 6 milioane euro, la o evaluare sumara. continuă pe Hotnews

Finantele au atras 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 75 milioane lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 952,9 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 24 de luni, la un randament mediu de 4,07% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Finantele au atras 90 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 90 milioane lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 600 milioane lei, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 57 de luni, la un randament mediu de 4,75% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

CFR Marfa estimeaza pierderi de 232,6 milioane lei

CFR Marfa estimeaza pierderi de 232,6 milioane lei in acest an, la venituri totale de 761,5 milioane lei, potrivit unui proiect de Hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pentru acest an al companiei.

APIA, plati de peste 136 milioane lei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) va efectua plati de peste 136 de milioane lei, pana pe 15 octombrie 2018, pentru mai multe scheme de plata, a anuntat, astazi, institutia.

Ministerul Finantelor a atras 953 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 952,9 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 24 de luni, la un randament mediu de 4,07% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Drum romanesc: a fost asfaltat in sapte luni si s-a stricat in doua. A costat peste 10 milioane de lei

Un drum national pe care Guvernul Romaniei a cheltuit peste 10 milioane de lei a rezistat numai trei luni. Desi soseaua a fost receptionata abia in luna august, au inceput sa apara deja gropi si urme de faramitare. Lucrarea a fost terminata in timp record, cei 36 de kilometri fiind asfaltati in sapte luni.

Perchezitii in Bucuresti intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul lucrarilor de constructii. Prejudiciul este estimat la 1,2 milioane de lei

Politisti fac, miercuri, 12 perchezitii domiciliare in Municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov, Giurgiu, Dambovita si Calarasi, la locuintele si sediile sociale ale mai multor persoane fizice si juridice implicate in savarsirea unor infractiuni de evaziune fiscala in domeniul lucrarilor de constructii ale cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Prejudiciul este estimat la 1,2 milioane de lei.

MFP a imprumutat, ieri, 600 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 600 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni cu maturitatea la 57 de luni, la un randament mediu de 4,75% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Proiectele de 30 de milioane de euro in modernizarea retelei de transport urban si in piste de biciclete au fost admise

Investitiile care vizeaza modernizarea transportului public in Hunedoara, a zonelor centrale din Hunedoara si crearea unei retele de piste de biciclete si alei pietonale au fost declarate eligibile de Agentia de Dezvoltare Regionala Vest. Autoritatile spera sa obtina finantari de aproape 30 de milioane de euro pentru realizarea lor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )