Libnet.ro
UNICEF

16:16

APIA primeste cereri de ajutor de stat pentru sustinerea activitatii crescatorilor de bovine in contextul pandemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
APIA primeste cereri de ajutor de stat pentru sustinerea activitatii crescatorilor de bovine in contextul pandemiei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza ca se pot depune cererile de solicitare a ajutorului de stat pentru sustinerea activitatii crescatorilor din sectorul bovin in contextul crizei economice generate de pandemia COVID -19, pe o perioada de 20 de zile lucratoare de la publicarea actului normativ in Monitorul Oficial, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: UE a aprobat schema de ajutor de stat pentru despagubirea fermierilor afectati de seceta

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, la Turnu Magurele, ca a fost aprobata de catre Comisia Europeana schema de ajutor de stat pentru despagubirea fermierilor ale caror suprafetele au fost afectate de seceta. El a precizat ca, dupa publicarea OUG, fermierii se pot adresa Ministerului Agriculturii in termen de zece zile, iar acesta trebuie sa transmita despagubirile.

Atentie, romani! Se dau bani de la stat pentru cei nascuti intre acesti ani. Care e suma primita

Ca sa incurajeze activitatea sportiva printre copiii nascuti intre 1 ianuarie 2005 si 31 decembrie 2014, Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta prin care sa acorde fiecarui copil ce se va inscrie la un club sportiv, pentru a practica sport de performanta, un voucher care valoreaza 300 de lei. Se dau bani pentru copiii nascuti .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )