Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aplicarea marcajului rutier pe strazile din Chisinau va dura doua luni

Adevărul Adevărul,
Aplicarea marcajului rutier pe strazile din Chisinau va dura doua luni

Primaria municipiului Chisinau informeaza ca de saptamana viitoare, pe strazile din Chisinau va incepe aplicarea marcajului rutier. Termenul de executare a lucrarilor de profil este de doua luni, urmand a fi aplicat marcaj pe toate strazile principale si cele secundare din oras. Interventia va incepe pe strazile cu trafic intens, in intersectiile problematice si in preajma institutiilor de invatamant. continuă pe Adevărul

S-a plimbat dezbracat pe strazile din Ramnicu Valcea si a lovit un politist. Barbatul a fost arestat

Un barbat s-a plimbat duminica complet dezbracat pe strazile din Ramnicu Valcea. Politistii au fost alertati, iar in momentul in care au incercat sa-i puna catusele, acesta l-a lovit pe unul dint.

Imagini violente surprinse pe strazile din Hunedoara! Mai multi politisti, batuti cu bate si topoare

Patru politisti si un jandarm au fost batuti cu bate si topoare si apoi fugariti printre blocurile din Hunedoara, dupa ce au intervenit la o petrecere cu gratare. Enervati ca le-au fost interzise.

O plaja din Mamaia si doua din Navodari, incluse in randul destinatiilor de TOP din lume

O plaja din Mamaia si doua din Navodari au primit certificarea Blue Flag din partea Foundation for Environmental Education FEE), o recunoastere ce poate fi obtinuta doar in urma indeplinirii unor criterii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )