Libnet.ro
UNICEF

07:00

Imagini violente surprinse pe strazile din Hunedoara! Mai multi politisti, batuti cu bate si topoare

Antena3 Antena3,
Imagini violente surprinse pe strazile din Hunedoara! Mai multi politisti, batuti cu bate si topoare

Patru politisti si un jandarm au fost batuti cu bate si topoare si apoi fugariti printre blocurile din Hunedoara, dupa ce au intervenit la o petrecere cu gratare. Enervati ca le-au fost interzise. continuă pe Antena3

S-a plimbat dezbracat pe strazile din Ramnicu Valcea si a lovit un politist. Barbatul a fost arestat

Un barbat s-a plimbat duminica complet dezbracat pe strazile din Ramnicu Valcea. Politistii au fost alertati, iar in momentul in care au incercat sa-i puna catusele, acesta l-a lovit pe unul dint.

Dorel loveste din nou! Cum au fost filmati mai multi muncitori in plina strada. VIDEO

Va mai amintiti reclamele la alcool cu Dorel, in care se scotea in evidenta destoinicia, dar in acelasi timp si superficialitatea muncitorilor de pe santier? Internetul s-a umplut de filmari cu Dorel de atunci si pana acum, de la cei care au adormit la locul de munca, pana la cei care au intrat in post [] .

Turcia: Mai multi responsabili ai birourilor de vot din Istanbul au legaturi cu o organizatie terorista / Partidul lui Erdogan pierduse recent cel mai mare oras din Semiluna

Autoritatile din Turcia au stabilit ca mai multi responsabili ai birourilor de votdin Istanbul, oras pierdut de partidul lui Erdogan la alegerile locale de luna trecuta, au legaturi cu o organizatie.

VIDEO Imagini dezolante surprinse pe un parau umflat de ploile violente. Doamne, oare cat mai rezista planeta asta?

O cantitate uriasa de deseuri a fost filmata de un cetatean pe un parau umflat de ploile violente care s-au abatut asupra judetului Arges in cursul zilelor de 6-7 mai.

Clipe cumplite pentru o batrana din Hunedoara. A fost violata si talharita de un barbat de 52 de ani

Un barbat de 52 de ani, din judetul Dolj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a violat si talharit o femeie in varsta de 71 de ani din comuna Soimus, judetul Hunedoara, care locuia singura.

Caz socant in Navodari. Mai multi copii ar fi fost maltratati de ingrijitoare intr-o cresa din oras. Politia a deschis o ancheta

Politistii au deschis o ancheta in legatura cu un posibil caz de maltratare a doi copii, la o cresa din Orasul Navodari, dupa ce parintii copiilor au pus la dispozitia autoritatilor fisiere audio prin ca.

Anastasiu: Un tanar care iubeste pleaca pentru mai multi bani? Nu, nu pleaca. Cand esti indragostit, ramai

Principalii vinovati pentru lipsa fortei de munca din Romania sunt oamenii de afaceri, nu statul, pentru ca noi ne-am obisnuit sa tot asteptam sa ni se dea, a declarat, marti, intr-o conferinta de specialitate, Dragos Anastasiu, presedintele Camerei de Comert Romano-Germana AHK Romania), potrivit Agerpres.

Doua asociatii civice ii cer lui Dragnea sa renunte la mitingul din 9 mai, de la Iasi

Asociatiile civice Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei si impreuna pentru A8 ii cer presedintelui PSD, Liviu Dragnea, intr-o scrisoare deschisa, sa renunte la mitingul din 9 mai de la Iasi, motivand ca organizarea unei actiuni de partid de Ziua Europei aduce deservicii imaginii orasului.

Erdogan nu cedeaza: Presedintele cere iar repetarea alegerilor locale din cel mai mare oras al Turciei

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a facut din nou apel, sambata, pentru repetarea alegerilor municipale de la Istanbul, castigate de opozitie si contestate in mod repetat, accentuand presiunea asupra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )