Libnet.ro
UNICEF

20:15

Aplicatia care iti gaseste jumatatea in functie de cum iti place baconul

Playtech Playtech,
Aplicatia care iti gaseste jumatatea in functie de cum iti place baconul

Cu sufletul pereche nu e treaba usoara. E greu sa il gasesti si e greu sa stabilesti daca sunteti, cu adevarat, compatibili. Totusi, in ceea ce priveste stomacul si preferintele culinare, lucrurile ar putea fi ceva mai simple. Sau, cel putin, asta pretinde dezvoltatorul Sizzl, o aplicatie de dating pentru iubitorii de bacon. Stii deja [] Aplicatia care iti gaseste jumatatea in functie de cum iti place baconul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Aplicatia care te-ar ajuta sa treci mai usor peste o despartire

Un videoclip pe YouTube ne prezinta o aplicatie fictivacare ar putea ajuta utilizatorii sa treaca mai usor peste despartiri cu ajutorul melodiilor trupei Nickelback. Despartirile pot fi dificile pentru orice persoana,iar acesta este motivul pentru care o emisiune de divertisment a venit cu ideea unei aplicatii speciale pentru asemenea situatii. Dupa cum scrie site-ul CNET, [] Aplicatia care te-ar ajuta sa treci mai usor peste o despartire Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Supercomputerul care iti prezice moartea cu exactitate

Desi credeam ca mai mult decat supercomputerul Watson nu se poate, cel putin nu deocamdata, o echipa de oameni de stiinta a venit cu ceva surprinzator. Cei de la IBM considera ca tehnologia Watson va aduce ingrijirea medicala la alt nivel, fiind capabila sa stocheze cantitati impresionante de date. IBM a implementat deja proiecte individuale [] Supercomputerul care iti prezice moartea cu exactitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

7 tentatii care iti pot ruina familia

Indiferent cat de bine iti merge in casnicie, cateva dintre tentatiile prezentate mai jos iti pot ruina familia. Ai grija sa nu calci stramb. Minciuna Chiar daca stii ca partenerul de viata nu va fi de.

9 pofte care iti tradeaza emotiile

In loc de exprimarea emotiilor, oamenii au tendinta de a le proiecta in mancare ceea ce pentru corp inseamna confort si implinire. Studiile au aratat ca atunci cand oamenii au dificultati in identificare emotiilor care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3294 seconds )