Libnet.ro
UNICEF

00:07

Aplicatia Instagram nu functioneaza in China, pe fondul protestelor din Hong Kong

B1 B1,
Aplicatia Instagram nu functioneaza in China, pe fondul protestelor din Hong Kong

Aplicatia Instagram nu functioneaza in China continentala, ca urmare a protestelor din Hong Kong, informeaza Wall Street Journal. Reteaua de socializare era blocata luni, in urma escaladarii violentelor. continuă pe B1

China A BLOCAT Instagram pentru a musamaliza violentele politistilor din Hong Kong

Autoritatile chineze au blocat reteaua sociala Instagram, pentru a stopa raspandirea materialelor foto si video in care sunt prezentate actiunile in forta ale politistilor din Hong Kong, transmite NBC.

Administratia Statelor Unite cere autoritatilor din Hong Kong sa dea dovada de retinere fata de protestatari

SUA solicita autoritatilor din Hong Kong sa aiba o atitudine de retinere fata de zecile de mii de manifestanti care solicita prerogative politice suplimentare in fosta colonie britanica.

Protestatarii prodemocratie din Hong Kong au curatat strazile dupa confruntarile cu politia

Protestatarii prodemocratie din Hong Kong au curatat strazile dupa o noapte de confruntari cu fortele de ordine.

Sediul Guvernului din Hong Kong, evacuat prin forta dupa ce manifestanti acuzati de nesupunere civica au patruns in cladire

Politia a evacuat, sambata, circa 50 de manifestanti care ocupau sediul Guvernului din Hong Kong inca de vineri, pentru a protesta fata de decizia Beijingului de a impune limite sufragiului universal, scrie.

Miscarea prodemocratie din Hong Kong ameninta oligarhia de la Beijing

Ceea ce se anunta a fi o miscare pasnica de nesupunere civica pentru drepturi si libertati politice in fosta colonie britanica s-a transformat, la sfarsitul acestei saptamani, intr-o confruntare violenta intre protestatari si fortele de politie, care au folosit, pentru prima oara de la revenirea Hong Kong-ului la China, gaze lacrimogene si bastoane de cauciuc impotriva demonstrantilor .

FOTO INEDITE: Blocurile de locuinte din Hong Kong sunt HIPNOTIZANTE

Un fotograf australian a gasit o modalitate superba de a arata lumii arhitectura fascinanta si repetitiva care caracterizeaza Hong Kong-ul.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )