Libnet.ro
UNICEF

12:45

Aplicatia prin care vei putea sa te plimbi cu masini de lux ale bogatilor

Playtech Playtech,
Aplicatia prin care vei putea sa te plimbi cu masini de lux ale bogatilor

Bogatii ar putea folosi propria aplicatie mobila, de tip Uber, prin care vor putea sa-si imprumute bolizii de lux unor oameni obisnuiti. De unde atata marinimie din partea marilor bogatasi? Nu e deloc vorba de altruism, ci doar de afaceri. in schimbul curselor cu cele mai tari masini sport, bogatii primesc asigurari mai avantajoase pentru []. continuă pe Playtech

Curtea de Apel Ploiesti anuleaza decizia prin care Asesoft putea intra in faliment

Judecatorii de la Curtea de Apel Ploiesti au anulat sentinta prin care Tribunalul Prahova dispusese intrarea in procedura generala a falimentului pentru firma Asesoft International SA, urmarita penala intr-un dosar de coruptie alaturi de fostul deputat Sebastian Ghita si in privinta careia procurorii DNA au pus sechestru pe bunuri, transmite news. ro. Dosarul, in care zeci de firme, institutii bancare dar si institutii publice apar drept creditori ai Asesoft, a fost trimis spre rejudecare.

Vaslui: Modul TRAGIC prin care o fetita de doi ani s-a stins din viata. A fost gasita de parinti...

O fetita din satul Carja, judetul Vaslui, in varsta de doi ani si jumatate, a fost gasita moarta de parinti, intr-o copaie in care strangeau apa de ploaie. Duminica a plouat torential, iar.

(P) WeAccelerate, programul prin care start-up-urile pot creste intr-un ritm accelerat cu sprijinul Telekom Romania. Inscrie-te si tu!

Ai o pasiune pe care ai transformat-o in business? Ai un start-up si un produs care genereaza deja venituri si iti doresti sa iti dezvolti afacerea rapid? Faci parte dintr-o echipa entuziasta, dar dificultatile legate de finantare incetinesc evolutia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )