Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vaslui: Modul TRAGIC prin care o fetita de doi ani s-a stins din viata. A fost gasita de parinti...

B1 B1,
Vaslui: Modul TRAGIC prin care o fetita de doi ani s-a stins din viata. A fost gasita de parinti...

O fetita din satul Carja, judetul Vaslui, in varsta de doi ani si jumatate, a fost gasita moarta de parinti, intr-o copaie in care strangeau apa de ploaie. Duminica a plouat torential, iar. continuă pe B1

Modul UIMITOR prin care o femeie si-a dat seama ca sotul o insela

O femeie din Turcia si-a dat seama ca este inselata de sot, dupa ce a observat ca un cos de pe spatele barbatului, aflat intr-o zona inaccesibila pentru el, a fost stors de cineva. Avocatul acesteia,.

Inundatiile au mai facut o victima! O fetita de doi ani a murit inecata in apade ploaie

O fetita de doi ani a murit, duminica dupa-amiaza, inecata intr-un vas folosit pentru a capta apa de ploaie. Tragedia a avut loc in localitatea Carja, judetul Vaslui, cand fetita se juca prin curtea.

Cum a fost motivata liberarea cu doi ani mai devreme a primului dintre cei sapte violatori din Vaslui

Magistratii Judecatoriei Vaslui au motivat hotararea prin care au dispus liberarea conditionata a primului dintre cei sapte violatori din Vaslui, instanta aratand ca are convingerea ca tanarul poate fi redat societatii cu doi ani inainte de executarea integrala a pedepsei.

Fiica lui Iosif Rotariu, cercetata dupa ce ar fi agresat un copil de doi ani la cresa privata a familiei

Fiica de 33 de ani a fostului fotbalist Iosif Rotariu este cercetata pentru purtare abuziva, lovire si alte violente, dupa ce a agresat o fetita de doi ani la cresa privata a familiei unde lucreaza. Fostul fotbalist spune ca fiica sa are diabet si se afla in stare de hipoglicemie in momentul incidentului.

Dolj: Un copil de doi ani a cazut intr-o fantana adanca de 15 metri

Un copil din localitatea Cosoveni, judetul Dolj, in varsta de doi ani, a cazut, duminica, intr-o fantana, care are o adancime de peste 15 metri. La fata locului au fost mobilizate de urgenta o autospeci.

Copil de doi ani, salvat de pompieri dintr-o fantana

Copilul in varsta de doi ani care a cazut duminica dimineata intr-o fantana in localitatea Cosoveni din judetul Dolj a fost recuperat in viata de salvatori, a informat Inspectoratul General pentru.

Aeroportul Baneasa, redeschis in mai putin de doi ani

Aeroportul Baneasa ar putea fi redeschis pentru traficul comercial de pasageri in mai putin de doi ani, dupa extinderea capacitatii, a declarat luni purtatorul de cuvant al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), Valentin Iordache.

Un copil de doi ani a cazut in fantana din curtea casei, la 15 metri adancime

Un copil de doi ani a cazut intr-o fantana din curtea casei, din localitatea Cosoveni, judetul Dolj. Micutul a fost pana la urma recuperat si dus la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Curtea de Apel Ploiesti anuleaza decizia prin care Asesoft putea intra in faliment

Judecatorii de la Curtea de Apel Ploiesti au anulat sentinta prin care Tribunalul Prahova dispusese intrarea in procedura generala a falimentului pentru firma Asesoft International SA, urmarita penala intr-un dosar de coruptie alaturi de fostul deputat Sebastian Ghita si in privinta careia procurorii DNA au pus sechestru pe bunuri, transmite news. ro. Dosarul, in care zeci de firme, institutii bancare dar si institutii publice apar drept creditori ai Asesoft, a fost trimis spre rejudecare.

Coreea de Sud: Doi ani de nchisoare pentru angajatorii care si obliga muncitorii sa lucreze peste program

Angajatorii din Coreea de Sud care isi obliga angajatii sa lucreze mai mult de 52 de ore pe saptamana vor face 2 ani de inchisoare sau vor primi o amenda de 17. 960 dolari, incepand de astazi, informeaza The Korea Herald.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )