Libnet.ro
UNICEF

14:30

Aplicatia romaneasca prin care gasesti fotograf ca sa ai cele mai bune poze

Adevărul Adevărul,
Aplicatia romaneasca prin care gasesti fotograf ca sa ai cele mai bune poze

Cele mai proaste poze nu inseamna si cele mai proaste amintiri. Totusi, ca sa ai de bine cu ambele, din Timisoara a pornit o idee: aplicatia prin care gasesti fotograf pentru poze foarte bune. continuă pe Adevărul

Povestea motului Nicolae Tomus, ultimul lespedar din Apuseni. Secretul celebrelor tigai din piatra in care se fac cele mai bune placinte cu branza

Nicolae Tomus este ultimul lespedar din Apuseni. La varsta de 67 de ani, motul din satul Barasti, comuna Albac, continua sa confectioneze manual lespezi, un fel de tigai din piatra pe care se prepara cele mai bune placinte cu branza. Lespedea a fost in trecut un obiect casnic nelipsit din locuintele motilor.

Cele mai bizare legi privind sexul:statul in care sexul oral este interzis siunde infidelitatea se pedepseste cu pana la trei ani de inchisoare

Concubinajul, infidelitatea, sodomia, chiar si vibratoarele sunt interzise prin lege in anumite state ale lumii. Mai mult decat atat, cele mai multe dintre aceste delicte bizare sunt pedepsite prin inchisoare.

Cele mai WOW accesorii de la New York Fashion Week

La New York Fashion Week nu doar piesele vestimentare prezentate pe catwalk au atras atentia publicului, ci si accesoriile pe care modelele le-au purtat pe podium. Iata cele mai WOW dintre acestea.

Romania ramane cu cinci regiuni intre cele mai sarace 21 din UE

Cinci regiuni din Romania raman printre cele mai sarace din UE, exceptie facand Ilfov-Bucuresti, Vest si Centru, insa Sud-Est este foarte aproape de a iesi din categoria in care PIB pe cap de locuitor, calculat la paritatea puterii de cumparare, este.

incepe nebunia martisoarelor: ce targuri de primavara se deschid in toata tara si care sunt cele mai interesante oferte de cadouri pentru 1 Martie

Cele mai multe targuri de martisoare din intreaga tara isi deschid portile in acest weekend, pentru ca romanii sa aiba de unde alege cadouri simbolice pentru cei dragi. Pe tarabe ii asteapta o gama variata de produse, de la traditionalii cosari, la obiectele handmade.

Top cele mai importante proiecte comerciale care se dezvolta in Romania: ce mall-uri noi tapeteaza harta pasionatilor de shopping

Romania a devenit in ultimii ani una dintre cele mai tentante piete pentru constructia de proiecte comerciale, iar acest lucru a facut ca un numar tot mai mare de dezvoltatori sa isi indrepte atentia spre tara noastra pentru ridicarea de noi spatii de petrecere a timpului liber.

TOP cele mai importante proiecte comerciale care se dezvolta in Romania: ce mall-uri noi tapeteaza harta pasionatilor de shopping

Romania a devenit in ultimii ani una dintre cele mai tentante piete pentru constructia de proiecte comerciale, iar acest lucru a facut ca un numar tot mai mare de dezvoltatori sa isi indrepte atentia spre tara noastra pentru ridicarea de noi spatii de.

FOTO Mierea, in cele mai rare sortimente, vedeta la Campina. Apicultori din Europa si-au dat intalnire la Targul Mierii

Miere de salcam, de tei, poliflora, dar si esente rare si cele mai diverse produse apicole se gasesc in acest weekend in cantitati industriale la Campina, unde se desfasoara editia din 2016 a Targului Mierii. Producatorii sunt din Romania, Republica Moldova, Serbia si Macedonia.

Cele mai cool esarfe pentru primavara!

Designerul Andreea Tincu a lansat recent o colectie de esarfe de matase, perfecte pentru primavara, pictate mai intai in acuarela si tus, iar imaginea fiid apoi prelucrata pe computer.

Cele mai sprintene telefoane chinezesti, Xiaomi Mi5 si Mi5 Plus au un pret

Nu ar trebui sa mai treaca foarte mult timp pana cand atractivele Xiaomi Mi5 si Xiaomi Mi5 Plus vor ajunge pe piata, un motiv in plus pentru ca acestea sa fie subiectul unor noi zvonuri. Au trecut deja cateva luni de cand am clasificat iminentele Xiaomi Mi5 si Xiaomi Mi5 Plus ca fiind cele mai [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )