Libnet.ro
UNICEF

05:30

TOP cele mai importante proiecte comerciale care se dezvolta in Romania: ce mall-uri noi tapeteaza harta pasionatilor de shopping

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP cele mai importante proiecte comerciale care se dezvolta in Romania: ce mall-uri noi tapeteaza harta pasionatilor de shopping

Romania a devenit in ultimii ani una dintre cele mai tentante piete pentru constructia de proiecte comerciale, iar acest lucru a facut ca un numar tot mai mare de dezvoltatori sa isi indrepte atentia spre tara noastra pentru ridicarea de noi spatii de. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune plaje din lume: aici atingi paradisul cu mana

Daca nu stiai exact cum arata paradisul pe pamant, ti-l dezvaluim imediat, caci TripAdvisor a facut un top cu cele mai bune plaje din lume, dupa preferintele turistilor. Doar o singura plaja este din Europa, dar este de ajuns pentru a te convinge ca.

Gabriel Sincu, EY Romania: cele mai importante modificari fiscale, de finete, introduse in noul Cod Fiscal, care vor face viata antreprenorilor mai usoara

2015 a fost un an plin pentru consultantii fiscali, dar si pentru specialistii Ministerului de Finante, pentru ca a culminat cu rescrierea Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala. Insa, in afara de reducerea de TVA la 20% si reducerea.

Cele mai mari greseli pe care le facem cand avem acnee

Acneea in perioada adolescentei, dar si cea in anii maturitatii necesita o investigare amanuntita, un tratament stabilit de medicul dermatolog si de o ingrijire atenta a tenului. Dr. Oana Spanu subliniaza importanta.

Cele mai WOW accesorii de la New York Fashion Week

La New York Fashion Week nu doar piesele vestimentare prezentate pe catwalk au atras atentia publicului, ci si accesoriile pe care modelele le-au purtat pe podium. Iata cele mai WOW dintre acestea.

Cele mai cautate joburi pe vasele de croaziera. Cu cat e platit un bucatar, un ospatar sau o camerista

Sa muncesti si sa vezi toata lumea, poate fi jobul perfect. Cei care isi doresc asta pot opta pentru unul din sutele de joburi de ospatari, cameriste si bucatari pe cele mai frumoase vase de croaziera din lume. Joburile pe cele mai mari nave maritime sunt la mare cautare, iar salariile sunt pe masura. Cele mai mici pornesc de la 1. 100 de euro, iar bucatarii sunt recompesati si mai bine.

Cele mai bizare legi privind sexul:statul in care sexul oral este interzis siunde infidelitatea se pedepseste cu pana la trei ani de inchisoare

Concubinajul, infidelitatea, sodomia, chiar si vibratoarele sunt interzise prin lege in anumite state ale lumii. Mai mult decat atat, cele mai multe dintre aceste delicte bizare sunt pedepsite prin inchisoare.

Care sunt cele mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc in 2016

Mamaia, Venus si Eforie Nord sunt, dupa primele praguri de vanzari early-booking, pe primele trei locuri in topul celor mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc, in timp ce pentru extern, cele mai cerute destinatii de vara au fost Bulgaria, Turcia, Grecia, Spania si Italia, a declarat pentru Agerpres, presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova APDTP), Adrian Voican.

Cele mai sprintene telefoane chinezesti, Xiaomi Mi5 si Mi5 Plus au un pret

Nu ar trebui sa mai treaca foarte mult timp pana cand atractivele Xiaomi Mi5 si Xiaomi Mi5 Plus vor ajunge pe piata, un motiv in plus pentru ca acestea sa fie subiectul unor noi zvonuri. Au trecut deja cateva luni de cand am clasificat iminentele Xiaomi Mi5 si Xiaomi Mi5 Plus ca fiind cele mai [].

Dr. Oana Spanu: cele mai mari greseli pe care le facem cand avem acnee

Acneea in perioada adolescentei, dar si cea in anii maturitatii necesita o investigare amanuntita, un tratament stabilit de medicul dermatolog si de o ingrijire atenta a tenului. Dr. Oana Spanu subliniaza importanta diagnosticarii corecte si ne spune cum anume este bine sa ne ingrijim pielea pentru a nu suprainfecta cosurile ori sa nu ramanem cu cicatrici inestetice.

Ziua Protectiei Civile, sarbatorita pe 26 februarie. Cele mai noi echipamente si masini pentru interventie, expuse la ISU

Porti deschise la ISU Calarasi, vineri, 26 februarie, cu prilejul Zilei Protectiei Civile din Romania. Invitatii pompierilor au ocazia sa vada cele mai noi autospeciale si echipamente din dotare.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )