Libnet.ro
UNICEF

21:00

Aplicatia Zoom, folosita si de scolile din Romania, supusa unor verificari in SUA

Hotnews Hotnews,
 Aplicatia Zoom, folosita si de scolile din Romania, supusa unor verificari in SUA

Aplicatia de videoconferinta Zoom, utilizata si in Romania de catre elevi si profesori pentru a tine cursurile online, pe perioada inchiderii scolilor, a intrat in atentia procurorilor americani, preocupati confidentialitatea datelor. continuă pe Hotnews

Copiii din Romania, hraniti de Uniunea Europeana: despre ce suma este vorba si cum va fi folosita

In contextul unui program de finantare al Comisiei Europene, copii din Romania vor beneficia de fructe, legume si lapte in scoli. Noul program al Comisiei Europene functioneaza la nivelul.

Dancila: Doua treimi dintre medicii din Romania sunt femei. Iohannis, Orban si Vela, o rugaminte: spuneti un cuvant de apreciere pentru cele care salveaza Romania. Merita

Viorica Dancila, fostul premier, atrage atentia ca doua treimi din medicii din Romania sunt femei si le sugereaza lui Iohannis, Orban si Vela sa transmita aprecieri celor care in aceste zile salveaza Romania.

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

Ce inseamna scenariul 4: restrictii si masuri. Care este capacitatea spitalelor din Romania

Ce inseamna scenariul 4? Care sunt restrictiile si masurile si caror categorii de romani se refera? Iata situatia reala din Romania si capacitatea spitalelor din tara! Ce inseamna scenariul 4? Restrictii si masuri Scenariu 4 intervine in momentul in care numarul paceintilor cu COVID-19 trece de 2. La momentul actual sunt 1. 952 de persoane infectate .

Masura luata pentru toti pensionarii din Romania. Cum vor putea iesi din case

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat masurile dispuse in ordonanta nr. Ce ii vizeaza pe toti pensionarii din Romania. Restrictiile se aplica incepand de azi. Masura luata pentru toti pensionarii din Romania Ordonanta militara nr. Conform documentului, batranii vor putea iesi din casa oricand daca o fac pentru a-si rezolva probleme medicale .

Povestea celei mai tinere victime a pandemiei din Romania. Tanara de 27 de ani abia isi inmormantase mama

Decesul 40: o femeie de 27 de ani, cea mai tanara victima a pandemiei din Romania. Tanara ar fi contactat virusul de la unul dintre fratii sai, care se intorsese in tara din Marea Britanie pentru a participa la inmormantarea mamei. Povestea cele mai tinere victime a pandemiei din Romania Pe 25 martie existau stiri .

357 de cadre medicale din Romania, infectate cu coronavirus. 200 dintre ele sunt din Suceava

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus, potrivit datelor anuntate miercuri seara de Grupul de Comunicare Strategica. Peste jumatate dintre ele - 200 - sunt cadre medicale din Suceava.

ASF amana demararea exercitiului de evaluare a activelor si pasivelor in sectorul asigurarilor din Romania

Exercitiul de evaluare a activelor si pasivelor BSR - Balance Sheet Review) in sectorul asigurarilor din Romania va fi amanat, in contextul pandemiei de coronavirus, ca urmare a deciziei luate de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si Autoritatea Europeana privind Asigurarile si Pensiile Ocupationale EIOPA).

Tariceanu propune organizarea celui mai mare spital din Romania la Romexpo

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, propune, in contextul epidemiei de coronavirus, organizarea celui mai mare si mai complex spital din Romania la Romexpo.

Presedintele ALDE propune organizarea celui mai mare spital din Romania la Romexpo

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, propune printr-o postare pe Facebook, in contextul epidemiei de coronavirus, organizarea celui mai mare si mai complex spital din Romania la Romexpo, transmite Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )