Libnet.ro
UNICEF

05:15

Masura luata pentru toti pensionarii din Romania. Cum vor putea iesi din case

Playtech Playtech,
Masura luata pentru toti pensionarii din Romania. Cum vor putea iesi din case

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat masurile dispuse in ordonanta nr. Ce ii vizeaza pe toti pensionarii din Romania. Restrictiile se aplica incepand de azi. Masura luata pentru toti pensionarii din Romania Ordonanta militara nr. Conform documentului, batranii vor putea iesi din casa oricand daca o fac pentru a-si rezolva probleme medicale . continuă pe Playtech

Decizie de ultima ora pentru mii de mame din Romania. Guvernul a facut anuntul

In cursul zilei de astazi, la Palatul Victoria au fost facute declaratii de presa de catre ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si de seful Cancelariei Prim-Ministrului, Ionel Danca. Decizie de ultima ora pentru mii de mame din Romania. Guvernul a facut anuntul Printre declaratiile de presa facute in plin context de criza epidemiologica .

Anunt pentru soferii din Romania. Toti sunt vizati de aceasta decizie

Anunt extrem de important de la Compania Nationala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, pentru toti utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania. Sa nu cadeti in plasa fake-news-urilor! in spatiul public au aparut informatii false, potrivit carora valabilitatea rovinietelor se prelungeste automat in perioada starii de urgenta. CNAIR ii informeaza pe toti utilizatorii drumurilor .

Ce se intampla la Centrala Cernavoda cu cei care au grija de curentul electric din Romania. Masura fara precedent

Centrala nuclearoelectrica sau atomoelectrica de la Cernavoda, unica de acest fel in Romania, a luat masuri fara precedent. Ce se intampla la Centrala Cernavoda cu cei care au grija de curentul electric din Romania S. Nuclearelectrica S. a anuntat implementarea unor masuri de izolare la locul de munca a personalului esential de operare si de .

Hidroelectrica sponsorizeaza sapte spitale din Romania cu peste 10 milioane de lei

Actionariatul Hidroelectrica, unul din cei mai mari producatori de energie din Romania, a aprobat luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, sponsorizarea unui numar de sapte institutii medicale, cu unitati de primiri urgente, cu suma totala de 10,03 milioane lei, decizia fiind luata ca urmare a situatiei de risc exceptional pentru sanatatea publica generata de raspandirea noului coronavirus, si in contextul cresterii constante a numarului confirmat de persoane infectate pe teritoriul Romaniei.

Orasul din Romania unde taxiul este gratis pentru cei care duc hrana celor vulnerabili in fata pandemiei

Apelul comun al autoritatilor si personalitatilor din Romania este Stati acata!, masura prin care raspandirea bolii poate fi prevenita. Populatia incearca, insa, exista o categorie care, pe langa faptul ca este vulnerabila in fata virusului, nici timpul nu e de partea ei. Batranetea, haine grele, asa ca, pentru cei care aveau o mana dreapta la .

Mega Image, anunt pentru toti cumparatorii. Ce reguli trebuie sa respecti, daca vrei sa cumperi de la ei

Lantul de magazine Mega Image a anuntat ca incepand de luni se vor face anumite modificari pentru a proteja mai eficient clientii si angajatii magazinelor de noul coronavirus. Mega Image, anunt pentru toti cumparatorii Lantul de magazine Mega Image a anuntat ca de luni va face anumite modificari menite sa protejeze si mai eficient clientii .

Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii

Ludivic Orban si Nelu Tataru au sustinut astazi o conferinta de presa. Prim-ministrul Ludovic Orban a ajuns la Ministerul Sanatatii pentru intalnire de lucru cu Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii, dupa ce Victor Costache a demisionat din functie. Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii La iesire, Ludovic Orban .

Papa Francisc, rugaciune speciala, vineri seara, pentru toti cei afectati de coronavirus. Sfantul Parinte va imparti binecuvantarea Urbi et Orbi - VIDEO

Papa Francisc a prezidat la Vatican, vineri seara, un moment special de rugaciune, pentru toti cei afectati de pandemia de coronavirus.

Afacerist italian, gest impresionant pentru spitalele din Romania: E cea mai dura si crunta perioada de dupa razboi

Sergio Valsania, un om de afaceri italian care activeaza si pe piata din Romania, pune la dispozitia autoritatilor sute de corturi pentru a le amplasa in spialele unde se fac activitati de triaj sau pre-triaj.

COVID-19 |Asociatia de Distributie de Bunuri din Romania solicita premierului incadrarea distributiei de bunuri ca SECTOR STRATEGIC

Asociatia Companiilor de Distributie de Bunuri din Romania ACDBR) a retrimis Primului Ministru al Romaniei o petitiei prin care solicita declararea distributiei de bunuri Sector Strategic, impreuna cu alte sectoare economice vitale pentru populatie,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )