Libnet.ro
UNICEF

21:45

APLICATIE INTERACTIVA Toate atentatele teroriste din 2017, pe harta: Unde s-au comis cele mai multe atacuri, cine le-a comis si cu cate victime s-au soldat

Hotnews Hotnews,
 APLICATIE INTERACTIVA Toate atentatele teroriste din 2017, pe harta: Unde s-au comis cele mai multe atacuri, cine le-a comis si cu cate victime s-au soldat

De la inceputul anului pana pe 14 septembrie inclusiv) au fost comise pe intreg globul nu mai putin de 973 de atacuri teroriste in urma carora si-au pierdut viata 5. 611 de persoane. Numai in luna septembrie au fost inregistrate 46 de atacuri teroriste. Ca densitate geografica, cele mai multe atentate teoriste au avut loc in zona Orientului Mijlociu si majoritatea au fost comise de catre teroristi ai Statului Islamic sau de grupari afiliate Daesh. Vezi intr-o aplicatie interactiva unde au fost comise toate atentatele teroriste din 2017, cine le-a comis si cu cate victime s-au soldat. continuă pe Hotnews

Cum a marcat Donald Trump implinirea a 16 ani de la atentatele teroriste care au schimbat lumea (VIDEO)

Presedintele Donald Trump a condus, luni, prima sa comemorarea de cand e presedinte a atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001. Presedintele american si Prima Doamna, Melania Trump, au tinut un.

Descoperirea socanta facuta la 16 ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie

La 16 ani de la atentatele teroriste considerate drept cele mai sangeroase din istorie, impactul tacut si letal al evenimentelor inca se resimte puternic in randul newyorkezilor. Substantele.

11.09 - Se implinesc 16 ani de la cele mai grave atentate teroriste din istoria Statelor Unite ale Americii

O ceremonie va fi tinuta luni in memoria victimelor din atentatele teroriste produse pe 11 septembrie 2001, la memorialul construit in locul World Trade Center din New York. in dimineata zilei 11 .

Care sunt ZONELE MORTII din Bucuresti! HARTA cu locurile in care se petrec cele mai des ACCIDENTE

A fost intocmita o noua harta cu zonele cele mai periculoase din Capitala. Neacordarea de prioritate, ignorarea culorilor semaforului si traversarea prin loc nepermis sunt principalele cauze ale accidentelor.

Gabriela Firea: In scurt timp va exista un sistem de plata automatizat in toate parcarile publice din Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca va exista in scurt timp un sistem de plata automatizat si informatizat in toate parcarile, municipalitatea demarand o procedura de achizitie in acest sens. Firea afirma ca este momentul ca in Bucuresti sa se puna punct sistemului depasit de a taxa parcarea cu un bon despre care nu se stie daca este sau nu fiscalizat.

Surse: Pirelli vrea sa lanseze cea mai mare oferta publica initiala din 2017, in Europa

Producatorul italian de anvelope Pirelli, prezent si pe piata din Romania, vrea ca actiunile sale sa fie evaluate la noua miliarde de euro cu prilejul unei oferte publice initiale IPO) ce ar urma sa fie finalizata in cursul lunii octombrie, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situatiei, conform Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )