Libnet.ro
UNICEF

09:00

9 aplicatii pentru smartwatch care iti vor face munca mai eficienta si viata mai simpla

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
9 aplicatii pentru smartwatch care iti vor face munca mai eficienta si viata mai simpla

Pentru multa lume, ceasurile inteligente sunt doar bijuterii high tech sau accesorii vestimentare si putine persoane le folosesc la adevaratul lor potential. continuă pe Wall-Street Ro

Calculatorul care iti spune cu cati/cate te-ai culcat in mod indirect!

O companie farmaceutica din Marea Britanie a realizat un test interesant care iti spune numarul real al persoanelor cu care ai facut amor. Ideea acestui proiect a pornit din dorinta de a promova folosirea metodelor.

SOC TOTAL pentru clientii acestei banci: ING isi inchide toate casieriile. Cum se vor face platile

Toate casieriile fizice ale ING Bank se vor inchide din 29 octombrie, devenind prima banca ce-si transforma toate sucursalele in unitati de tipul self-service. Astfel, operatiunile, precum cele de depune sau.

Sucul incredibil care iti scade colesterolul, te ajuta sa slabesti si sa dormi mai bine

O dieta necorespunzatoare, lipsa somnului si a excericitiilor fizice au un efect negativ al sistemului cardiovascular, ducand la cresterea colesterolului. Din fericire, o schimbare simpla in alimentatie iti.

Lucrurile care iti influenteaza in mod inconstient comanda la restaurant

Specialistii de le Universitatea Cornell au prezentat o serie de factori care influenteaza comanda la restaurant: Indicele de masa corporala IMC) al ospatarului - Un nou studiu a descoperit ca exista de.

Raed Arafat, critici dure pentru medicii care lucreaza si la stat, si la privat: Din moment ce noi platim corect, ne asteptam la un comportament corect. Nu pot sa vina la 8 si sa plece la 12

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, ii ataca dur pe medicii din sistemul public care lucreaza si la privat. Secretarul de stat spune ca, acum, cu salariile marite, ar trebui sa stea.

DNA: Primarul din Deveselu a luat spaga pentru drumul care duce la scutul antiracheta

Primarul PSD din Deveselu, Ion Aliman, a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita. Rechizitoriul procurorilor anticoruptie aduce insa detalii suprinzatoare. in 2015, edilul ar fi cerut spaga 70.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )