Libnet.ro
UNICEF

13:00

Raed Arafat, critici dure pentru medicii care lucreaza si la stat, si la privat: Din moment ce noi platim corect, ne asteptam la un comportament corect. Nu pot sa vina la 8 si sa plece la 12

B1 B1,
Raed Arafat, critici dure pentru medicii care lucreaza si la stat, si la privat: Din moment ce noi platim corect, ne asteptam la un comportament corect. Nu pot sa vina la 8 si sa plece la 12

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, ii ataca dur pe medicii din sistemul public care lucreaza si la privat. Secretarul de stat spune ca, acum, cu salariile marite, ar trebui sa stea. continuă pe B1

Raed Arafat, atitudine impotriva medicilor care nu lucreaza suficient

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca, dupa ce au crescut salariile atat de mult in sectorul public, loialitatea fata de sectorul public trebuie sa fie dovedita si clara. Nu prindem pe nimeni care pleaca inainte de program ca sa opereze sau sa lucreze in alta parte, fara sa fac aluzie la nimeni, dar dau exemple care stim ca se intampla, a spus Raed Arafat conform News. ro.

Raed Arafat propune ca medicii din spitalele de stat sa aiba un program de lucru de opt ore

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, considera ca medicii trebuie sa aiba un program de lucru clar de opt ore si sa existe un control al calitatii serviciilor medicale din spitalele publice, scrie Agerpres.

Raed Arafat, despre medicii din sistemul de stat: Vin la 8, plec la 4 e una. Daca plec la 12, nu e ok la salariul primit

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat la Digi24 ca, dupa ce au crescut salariile atat de mult in sectorul public, loialitatea fata de sectorul public trebuie sa fie do.

Raed Arafat: Trebuie umblat la programul de lucru al medicilor de la spitalele de stat, sa se lucreze opt ore

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, considera ca medicii trebuie sa aiba un program de lucru clar de opt ore si sa existe un control al calitatii serviciilor medicale din spitalele.

Raed Arafat, despre riscul unui nou caz Colectiv: Oricat facem noi legi, daca nu se respecta, riscul este acolo

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat afirma ca evitarea unei noi tragedii de felul celei care s-a produs in urma cu trei ani in clubul Colectiv depinde de administratorii si patronii localurior, el sustinand ca masurile luate de ISU in acesta privinta au rolul de a descuraja incalcarea legii. Nu poti sa pui un pompier langa fiecare locatie, a spus Arafat in acest context.

Raed Arafat, despre riscul unui nou caz Colectiv: Oricat facem noi legi, daca nu se respecta, riscul este acolo. Amenzile si controalele au rolul de a descuraja. Nu poti sa pui un pompier langa fiecare locatie

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat afirma ca evitarea unei noi tragedii de felul celei care s-a produs in urma cu trei ani in clubul Colectiv depinde de administratorii si patronii localurior, el sustinand c?.

Tolo.ro: Raed Arafat se delimiteaza de spitale, in cazul Colectiv. Replica taioasa a fondatorului SMURD: Nu stiu pe ce se bazeaza aceste afirmatii

Raed Arafat, fondatorul si seful suprem al ISU, se delimiteaza clar fata de spitale, in lamurirea cazului Colectiv, scrie tolo. ro. La termenul de luni, 22 octombrie 2018, avocatul ISU cere judecatorilor.

Adrian Fetecau, critici dure la adresa mai multor actori din Las Fierbinti: Jalnic mod de a face umor

Adrian Fetecau, care conduce grupul Voua de peste 35 de ani, a initiat un nou proiect, si anume canalul de YouTube Voua TV, pentru a contrabalansa umorul deplasat popular in ziua de azi, potrivit.

DNA: Primarul din Deveselu a luat spaga pentru drumul care duce la scutul antiracheta

Primarul PSD din Deveselu, Ion Aliman, a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita. Rechizitoriul procurorilor anticoruptie aduce insa detalii suprinzatoare. in 2015, edilul ar fi cerut spaga 70.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )