Libnet.ro
UNICEF

19:45

Aplicatii cu povesti pentru copii. Top 3 aplicatii gratuite

Playtech Playtech,
Aplicatii cu povesti pentru copii. Top 3 aplicatii gratuite

In acest articol, iti prezentam o lista a celor mai bune aplicatii cu povesti pentru copii. Prima dintre aplicatiile recomandate de noi este una in care basmele si povestile sunt grupate in pachete, iar 5 povesti sunt mereu oferite gratuit. Aplicatii cu povesti pentru copii Basme si Povesti Peste 50. 000 de persoane au descarcat din Google Play o aplicatie facuta de romanii de la Soft Line Design SRL. Este probabil si cea mai apreciata aplicatie cu povesti pentru copii []. continuă pe Playtech

Povesti pentru copii si oameni mari

In perioada 15-17 decembrie are loc la Bucuresti cea de-a doua editie a Festivalului Povesti pentru copii si oameni mari, organizat de Teatrul de Opereta si Musical Ion Dacian. Evenimentul este dedicat celor mici si reuneste spectacole de teatru, concerte de colinde, ateliere si expozitii menite sa inspire interesul si sa stimuleze curiozitatea copiilor pentru artele spectacolului. Evenimentul are o importanta componenta sociala, adresandu-se cu precadere copiilor din medii defavorizate sau cu dizabilitati si are drept scop facilitarea accesului acestora la activitatile culturale.

STUDIU: Desenele animate pentru copii sunt MAI VIOLENTE decat cele pentru publicul matur

Desenele animate pentru copii sunt mai violente decat filmele pentru publicul matur, iar personajele lor principale risca de aproape trei ori mai mult sa fie ucise, au dezvaluit autorii unui studiu recent,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )