Libnet.ro
UNICEF

00:07

STUDIU: Desenele animate pentru copii sunt MAI VIOLENTE decat cele pentru publicul matur

Antena3 Antena3,
STUDIU: Desenele animate pentru copii sunt MAI VIOLENTE decat cele pentru publicul matur

Desenele animate pentru copii sunt mai violente decat filmele pentru publicul matur, iar personajele lor principale risca de aproape trei ori mai mult sa fie ucise, au dezvaluit autorii unui studiu recent,. continuă pe Antena3

STUDIU: Desenele animate sunt mai violente decat filmele pentru publicul matur

Desenele animate pentru copii sunt mai violente decat filmele pentru publicul matur, iar personajele lor principale risca de aproape trei ori mai mult sa fie ucise, au dezvaluit autorii unui studiu recent.

Concluzie socanta a unui studiu despre desenele animate

Desenele animate pentru copii sunt mai violente decat filmele pentru publicul matur, este concluzia ingrijoratoare a unui studiu recent preluat de Mediafax.

Aplicatii cu povesti pentru copii. Top 3 aplicatii gratuite

In acest articol, iti prezentam o lista a celor mai bune aplicatii cu povesti pentru copii. Prima dintre aplicatiile recomandate de noi este una in care basmele si povestile sunt grupate in pachete, iar 5 povesti sunt mereu oferite gratuit. Aplicatii cu povesti pentru copii Basme si Povesti Peste 50. 000 de persoane au descarcat din Google Play o aplicatie facuta de romanii de la Soft Line Design SRL. Este probabil si cea mai apreciata aplicatie cu povesti pentru copii [].

Cadouri de Craciun pentru el, ea si copii: cele mai bune oferte la gadgeturi pe care le poti face cadou

Craciunul aproape a venit, iar daca nu stiti ce cadouri ati vrea sa cumparati, Playtech va sarein ajutor cu cateva sugestii interesante. Cadouri de Craciun pentru el Mos Nicolae a trecut, dar asta nu inseamna ca perioada cadourilor s-a terminat. Pentru a te ajuta sa-i alegi luimai usor un cadou de Craciun, cei de la eMAG auo lista de produse la reducereperfecte pentru a fi daruite acum. Am selectat zece dintre acestea, fiecare facand parte dintr-o categorie diferita, si le-am [].

Povesti pentru copii si oameni mari

In perioada 15-17 decembrie are loc la Bucuresti cea de-a doua editie a Festivalului Povesti pentru copii si oameni mari, organizat de Teatrul de Opereta si Musical Ion Dacian. Evenimentul este dedicat celor mici si reuneste spectacole de teatru, concerte de colinde, ateliere si expozitii menite sa inspire interesul si sa stimuleze curiozitatea copiilor pentru artele spectacolului. Evenimentul are o importanta componenta sociala, adresandu-se cu precadere copiilor din medii defavorizate sau cu dizabilitati si are drept scop facilitarea accesului acestora la activitatile culturale.

Valcov, despre bugetul pe 2015: Mai multi bani pentru toate domeniile, mai putin pentru SIE si STS

Bugetul pentru anul viitor prevede cresteri pentru toate domeniile, mai putin SIE si STS. Precizarea a fost facuta de ministrul Bugetului, Darius Valcov, in exclusivitate la emisiunea QA, cu Alessandra .

Tranzactie de 19,6 miliarde dolari in Marea Britanie: BT in negocieri exclusive cu Deutsche Telekom si Orange pentru achizitia celui mai mare operator mobil - EE

Grupul britanic BT a intrat in negocieri exclusive pentru achizitia cu 12,5 miliarde lire sterline 19,6 miliarde de dolari) a EE, cel mai mare operator mobil din piata britanica detinut in mod egal de Deutsche Telekom si de Orange, informeaza Reuters. Pretul achizitiei va fi platit in cash si in actiuni BT. Daca tranzactia se va realiza, Deutsche Telekom va detine 12% din BT si va avea un om in echipa de conducere, in timp ce Orange va detine 4% din actiunile BT. EE este liderul pietei de telefonie mobila din Marea Britanie cu 28 de milioane de clienti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )