Libnet.ro
UNICEF

00:07

Apostolii lui Stalin. Ana Pauker, cea mai puternica femeie. Legendele Cominternistei: fata care ura savarinele

Adevărul Adevărul,
Apostolii lui Stalin. Ana Pauker, cea mai puternica femeie. Legendele Cominternistei: fata care ura savarinele

MOSCOVITA N-a existat vreodata in tara aceasta femeie mai puternica decat Ana Pauker. Prima femeie din lume care a detinut o functie majora intr-un guvern. Ana Pauker a fost in secretariatul Partidului Comunist sau Muncitoresc), a condus Externele si a stat in spatele afacerilor interne din Romania. Totusi, cea mai temuta femeie, venita in Romania cu mandat de la Moscova, a avut un sfarsit derizoriu: a devenit victima propriilor politici. continuă pe Adevărul

Apostolii lui Stalin - Ana Pauker. Legendele Cominternistei: fata care ura savarinele

Niciunul dintre liderii comunisti n-a avut soarta paradoxala a Anei Pauker. Cea mai temuta femeie, venita in Romania cu mandat de la Moscova, a avut un sfarsit derizoriu: a devenit victima propriei politici.

Moldovenii vor prepara cea mai mare mamaliga din lume, de 600 de kilograme

Dupa ce au preparat o invartita cu mere de 50 de metri lungime ce va fi propusa pentru Guiness Book, demnitarii moldoveni si-au pus un alt tel: sa pregateasca cea mai mare mamaliga din lume.

Cea mai batrana persoana din lume are 127 de ani. Care sunt secretele longevitatii ei

Leandra Begecerra Lumbrera, o femeie care traieste in Mexic, ar putea fi cea mai batrana persoana care a trait vreodata. Ea a implinit ieri 127 de ani, este perfect lucida si ii uimeste pe toti cu povestile sale.

Cea mai mare banca din Rusia imprumuta clientilor o pisica pentru fiecare credit ipotecar

Cea mai mare banca din Rusia, Sberbank, ofera clientilor care acceseaza un credit ipotecar mai mare de 100. 000 de dolari posibilitatea de a imprumuta si o pisica, animal despre care traditia rusa spune ca aduce noroc, daca se plimba intr-o casa noua,.

O pisica pentru noroc, la fiecare credit ipotecar luat de la cea mai mare banca din Rusia

Clientii care acceseaza un credit ipotecar mai mare de 100. 000 de dolari de la cea mai mare banca din rusia, Sberbank, au posibilitatea de a imprumuta si o pisica, animal despre care traditia rusa spune ca aduce noroc daca se plimba intr-o casa noua .

Plange cu un ochi, rade cu altul! In plin scandal de divort, Mariah Carey a fost desemnata cea mai longeviva artista din lume!

Mariajul ei cu Nick Cannon pare sa fie pe butuci, dar Mariah Carey are cel putin un motiv de fericire. Revista TIME a desemnat-o drept cea mai longeviva diva pop din 1960 si pana in prezent. Jurnalistii de la celebra publicatie au ajuns la concluzia ca Mariah Carey se poate mandri cu cea mai lunga si mai de succes cariera dintre toti marii artisti.

Cea mai mare placinta cu mere va fi facuta la complexul Vatra, pentru diaspora moldoveneasca

Cea mai mare placinta cu mere se va coace sambata, 30 august, la Festivalul Diasporei, organizat la complexul etno-cultural Vatra, cu incepere de la ora 12. Programul prevede intreceri sportive, un targ al obiectelor de artizanat si un atelier de preparare a bucatelor de catre reprezentantii diasporei Bucatar fara hotar, transmite IPN.

Dimineata zilei de vineri a fost cea mai rece din aceasta vara: zero grade la Miercurea Ciuc

Vineri am avut parte de cea mai rece dimineata din aceasta vara. in judetul Harghita, mercurul din termometre a coborat pana la limita inghetului, inregistrandu-se o minima de 0,1 grade Celsius.

Zero grade Celsius, vineri dimineata la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta vara

Temperaturile au coborat deja pana la limita inghetului in judetul Harghita, acolo unde a fost inregistrata vineri dimineata o minima de 0,1 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din aceasta vara.

Hollywoodul se confrunta cu cea mai proasta vara din ultimii opt ani: filme mari, incasari mici

Hollywoodul se confrunta cu una dintre cele mai proaste veri din ultimii opt ani, incasarile de la box office-ul nord-american inregistrand o scadere de 15% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Mai mult decat atat, pentru prima data in ultimii 13 ani, desi s-au lansat mai multe blockbustere, niciun film nu a reusit sa depaseasca pragul de 300 de milioane de dolari la nivel intern, conform unei analize publicate de Variety.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )