Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moldovenii vor prepara cea mai mare mamaliga din lume, de 600 de kilograme

Adevărul Adevărul,
Moldovenii vor prepara cea mai mare mamaliga din lume, de 600 de kilograme

Dupa ce au preparat o invartita cu mere de 50 de metri lungime ce va fi propusa pentru Guiness Book, demnitarii moldoveni si-au pus un alt tel: sa pregateasca cea mai mare mamaliga din lume. continuă pe Adevărul

Cea mai mare banca din Rusia imprumuta clientilor o pisica pentru fiecare credit ipotecar

Cea mai mare banca din Rusia, Sberbank, ofera clientilor care acceseaza un credit ipotecar mai mare de 100. 000 de dolari posibilitatea de a imprumuta si o pisica, animal despre care traditia rusa spune ca aduce noroc, daca se plimba intr-o casa noua,.

O pisica pentru noroc, la fiecare credit ipotecar luat de la cea mai mare banca din Rusia

Clientii care acceseaza un credit ipotecar mai mare de 100. 000 de dolari de la cea mai mare banca din rusia, Sberbank, au posibilitatea de a imprumuta si o pisica, animal despre care traditia rusa spune ca aduce noroc daca se plimba intr-o casa noua .

Cea mai mare placinta cu mere va fi facuta la complexul Vatra, pentru diaspora moldoveneasca

Cea mai mare placinta cu mere se va coace sambata, 30 august, la Festivalul Diasporei, organizat la complexul etno-cultural Vatra, cu incepere de la ora 12. Programul prevede intreceri sportive, un targ al obiectelor de artizanat si un atelier de preparare a bucatelor de catre reprezentantii diasporei Bucatar fara hotar, transmite IPN.

Rezultate bacalaureat de toamna 2014: 7,98 - cea mai mare medie din Salaj. Doar 25,98 la suta dintre candidati au promovat

Note foarte mici si procent de promovare pe masura la bacalaureatul de toamna din Salaj. Doar un sfert dintre candidati au fost declarati reusiti, majoritatea cu medii cuprinse intre 6 si 6,99.

Zero grade Celsius, vineri dimineata la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta vara

Temperaturile au coborat deja pana la limita inghetului in judetul Harghita, acolo unde a fost inregistrata vineri dimineata o minima de 0,1 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din aceasta vara.

Veste buna pentru Romania venita din China. Autostrada Pitesti-Craiova, construita de cea mai mare companie din China

China Communications Construction Ltd. , una din cele mai mari firme de infrastructura de transport din China, asteapta invitatia Guvernului Romaniei de a incepe procedura de dialog competitiv pentru constructia .

ONU: Situatia refugiatilor din Siria si Irak, cea mai mare criza umanitara din timpurile noastre

Trei milioane de sirieni, adica peste 10% din populatia tarii, au fost fortati sa-si paraseasca casele si sa caute refugiu in tarile vecine, din cauza razboiului civil, releva un raport intocmit de.

U Cluj - CFR 1907, cea mai lunga rivalitate din fotbalul romanesc

Derbiul dintre echipele U Cluj - CFR este cel mai vechi din Romania, iar povestea sa a inceput in urma cu 100 de ani, scrie Agerpres.

Avarie pe cel mai mare aeroport din Madrid: Sute de curse au fost amanate si anulate

O avarie la un radar a dat peste cap toate zborurile de pe Aeroportul Barajas din Madrid. Au putut ateriza doar avioanele care se aflau deja in aer, in timp ce cursele catre acest aeroport din intreaga lume au fost.

Cea mai batrana persoana din lume are 127 de ani. Care sunt secretele longevitatii ei

Leandra Begecerra Lumbrera, o femeie care traieste in Mexic, ar putea fi cea mai batrana persoana care a trait vreodata. Ea a implinit ieri 127 de ani, este perfect lucida si ii uimeste pe toti cu povestile sale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )