Libnet.ro
UNICEF

22:30

Apple, cea mai valoroasa companie din lume: Google, nici macar in top 3

Playtech Playtech,
Apple, cea mai valoroasa companie din lume: Google, nici macar in top 3

Interbrand a publicat cel mai recent clasament al celor mai populare branduri din lume. Editia pe 2020 vine cu schimbari importante fata de ani trecuti si, in acelasi timp, cu Apple pe prima. continuă pe Playtech

Draga, am micsorat copiii?: Cercetatorii olandezi au creat cea mai mica barca din lume

Oamenii de stiinta au creat cea mai mica barca din lume cu o dimensiune de doar 30 de micrometri lungime, atat de mica incat ar putea naviga pe un fir de par uman, relateaza CNN.

Cel mai important vot din lume: Ce inseamna alegerile din SUA pentru economie si pietele financiare

La sfarsitul lui 2016, Donald Trump, pana atunci un controversat om de afaceri si vedeta TV, uimea o intreaga lume castigand alegerile prezidentiale din SUA. La patru ani distanta, republicanul Trump il infrunta pe democratul Joe Biden intr-o cursa.

Wall Street are cea mai proasta saptamana si cea mai proasta luna din martie

Bursa din New York a incheiat sesiunea de vineri in rosu, inregistrand cele mai mari scaderi saptamanale si lunare din martie, piata fiind ingrijorata de reaparitia virusului si de alegerile prezidentiale tensionate si incerte ale SUA, potrivit AFP. De-a lungul saptamanii, Dow Jones a pierdut 6,5%, iar Nasdaq, dominat de actiunile pe tehnologie, si SP 500 au scazut cu 5,5% si 5,6%.

Cea mai cautata planeta din sistemul solar: aceasta cercetare ar putea oferi un raspuns pentru Planeta X

Astronomii verifica o tehnica ce ar putea ajuta la vanatoarea lumii nedescoperite inca, despre care unii cercetatori cred ca se ascunde in universul exterior extrem, dincolo de orbita lui.

FOTO Cum arata si cu ce se ocupa cele mai frumoase fetite din lume

Frumusetea e in ochii celui care priveste, spune un proverb. Daca pentru unele persoane, o fizionomie frumoasa consta in buze pline si un par bogat, pentru altele un aspect fizic placut nu inseamna neaparat trasaturi simetrice si perfecte. Acestia sunt considerati unii dintre cei mai frumosi copii din lume.

Alegeri SUA 2020. Cea mai scumpa campanie din istorie: sumele cheltuite de candidati

Inca in curs de derulare, campania electorala pentru alegerile din 3 noiembrie din Statele Unite a batut deja toate recordurile in materie de cheltuieli.

Telefoanele Nokia, cele mai bune din lume la incredere: cum au invins Samsung, Huawei, Oppo

Daca vrei un telefon bun, de incredere, Nokia pare sa fie cea mai buna solutie, cu mult peste concurenta, conform unui studiu publicat de Counterpoint. Analiza Counterpoint Trust Rankings.

O mare companie din Romania da afara mii de angajati. Pandemia ii duce la faliment

O companie mare din Romania da afara mii de angajati, din cauza pandemiei de coronavirus. Industria feroviara da semne de revenire dupa criza provocata de pandemie si ar putea sa treaca pe crestere din a doua jumatate a lui 2021, potrivit sefului Greenbrier, proprietarul producatorului roman de vagoane Astra Rail Industries din Arad. O companie .

Cum se face corect cea mai buna dulceata de prune. Ingredientul secret folosit de gospodine

Prunele sunt mereu la mare cautare in randul gospodinelor care fac reteta de dulceata, dar si de catre barbatii care vor sa produca cantitati importante de rachiu. Cum se face corect cea mai buna dulceata de prune Prin urmare,dulceata sau gemul de prune sunt ideale pentru deserturi, fiind foarte apreciate de copii. Cum sezonul rece .

Aceasta e cea mai mica planeta interstelara din galaxia noastra

Oamenii de stiinta au descoperit ceea ce spun ei ca ar putea fi cea mai mica planeta liber plutitoare detectata vreodata. Planeta a fost descoperita de cercetatorii Universitatii din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )