Libnet.ro
UNICEF

06:15

Aceasta e cea mai mica planeta interstelara din galaxia noastra

Playtech Playtech,
Aceasta e cea mai mica planeta interstelara din galaxia noastra

Oamenii de stiinta au descoperit ceea ce spun ei ca ar putea fi cea mai mica planeta liber plutitoare detectata vreodata. Planeta a fost descoperita de cercetatorii Universitatii din. continuă pe Playtech

Florin Citu: Romania are cea mai mica rata a inflatiei dintre tarile din centrul si estul Europei (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca Romania are cea mai mica rata a inflatiei dintre tarile din cetrul si estul Europei, iar aceasta.

Judetul Olt, cea mai mica incidenta a imbolnavirilor in top-ul national. 68 cazuri noi si patru decese

Desi zeci de cazuri noi sunt raportate zilnic, pentru judetul Olt s-a calculat o rata a imbolnavirilor de 0,87 cazuri la 1. 000 locuitori, pentru ultimele 14 zile, cea mai mica la nivel national.

Gheorghe Marmureanu, despre cutremurele recente din Romania: Nu au nici cea mai mica legatura cu urmatorul mare seism care va veni in zona seismica Vrancea Cand ar putea lovi un seism major

Un nou cutremur s-a produs, vineri, in Romania. Desi seismul a avut o magnitudine mica, Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP) arata ca acesta este al treilea seism din ultimele 24 de ore si al.

Cea mai cautata planeta din sistemul solar: aceasta cercetare ar putea oferi un raspuns pentru Planeta X

Astronomii verifica o tehnica ce ar putea ajuta la vanatoarea lumii nedescoperite inca, despre care unii cercetatori cred ca se ascunde in universul exterior extrem, dincolo de orbita lui.

Draga, am micsorat copiii?: Cercetatorii olandezi au creat cea mai mica barca din lume

Oamenii de stiinta au creat cea mai mica barca din lume cu o dimensiune de doar 30 de micrometri lungime, atat de mica incat ar putea naviga pe un fir de par uman, relateaza CNN.

Wall Street are cea mai proasta saptamana si cea mai proasta luna din martie

Bursa din New York a incheiat sesiunea de vineri in rosu, inregistrand cele mai mari scaderi saptamanale si lunare din martie, piata fiind ingrijorata de reaparitia virusului si de alegerile prezidentiale tensionate si incerte ale SUA, potrivit AFP. De-a lungul saptamanii, Dow Jones a pierdut 6,5%, iar Nasdaq, dominat de actiunile pe tehnologie, si SP 500 au scazut cu 5,5% si 5,6%.

Cum se face corect cea mai buna dulceata de prune. Ingredientul secret folosit de gospodine

Prunele sunt mereu la mare cautare in randul gospodinelor care fac reteta de dulceata, dar si de catre barbatii care vor sa produca cantitati importante de rachiu. Cum se face corect cea mai buna dulceata de prune Prin urmare,dulceata sau gemul de prune sunt ideale pentru deserturi, fiind foarte apreciate de copii. Cum sezonul rece .

Cum se face cea mai buna prajitura cu dovleac. Reteta simpla, ideala pentru weekend

Dovleacul este, cu siguranta, vedeta lunii noiembrie, asa ca nu ezita sa il folosesti cat mai des in tot felul de preparate. Mai mult, este foarte sanatos, nutritiv si extrem de aromat. in cazul in care doresti sa pregatesti ceva dulce pentru cei dragi in acest weekend, reteta de mai jos este ideala. Asa se .

Romanii cu credite au primit cea mai buna veste. Ce se intampla de la 1 ianuarie 2021

Veste extraordinara pentru romanii cu credite la banci. Ministrul Finantelor Publice a facut anuntul asteptat de toata lumea. Iata ce se intampla de la 1 ianuarie 2021. Veste extraordinara pentru romanii care au credite Pandemia de coronavirus a afectat grav mai multe sectoare ale economiei, iar multi dintre romani au ramas fara locuri de munca .

Secretul pentru cea mai buna varza murata. Ce nu trebuie sa faci, este absolut interzis

Varza fermentata e una din legumele murate adorate de romani, mai cu seama ca se poate folosi in multe preparate. Cum sa o pui la murat si care este secretul care sa nu o faca sa se strice? Iata cateva trucuri care sa te ajute sa ai cu ce sa te lauzi in fata oaspetilor! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )