Libnet.ro
UNICEF

13:15

Apple a fost desemnat (din nou) cel mai valoros brand din lume

Playtech Playtech,
Apple a fost desemnat (din nou) cel mai valoros brand din lume

Sondajul anual realizat de Interbrands plaseaza inca o data Apple pe primul loc in topul celor mai valoroase branduri din lume. Apple nu mai e ce-a fost. Apple nu mai inoveaza produsele. Apple are nevoie de Steve Jobs. Astfel de replici sunt auzite in fiecare an, dar compania reuseste inca o data sa obtina primul []. continuă pe Playtech

Fostul presedinte brazilian Lula a fost acuzat din nou de coruptie

Politia braziliana a prezentat miercuri in fata Parchetului o noua acuzatie impotriva fostului presedinte Luiz Inacio Lula da Silva pentru coruptie pasiva: el ar fi uzat de influenta sa pentru a favoriza gigantul din domeniul constructiilor Odebrecht in obtinerea de contracte in Angola in schimbul unor sume de bani, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Serviciile ING Bank functioneaza din nou cu dificultate. Reprezentantii bancii: Sunt incidente izolate. Din cand in cand, clientii nu pot face platile

ING Bank Romania intampina din nou probleme. Mai multi clienti ai bancii au semnalat din nou, luni, ca nu pot accesa unele servicii, dupa o situatie similara inregistrata vineri,.

ELCEN intra oficial in insolventa, KPMG a fost desemnat drept administrator judiciar

Tribunalul Bucuresti a admis, joi, cererea companiei ELCEN, cel mai mare producator de energie termica din Romania, de intrare in insolventa si a desemnat ca administrator judiciar KPMG. Decizia poate fi contestata in sapte zile de la comunicare.

Cel mai tanar echipaj de zbor care a existat vreodata: capitanul este o tanara de 26 de ani, iar co-pilotul a fost recrutat dupa ce a devenit major

Transportatorul britanic Easyjet are cel mai tanar echipaj de zbor care a existat vreodata. Pilotul este o tanara de 26 de ani, iar co-pilotul a fost recrutat in urma cu un an, la noua zile dupa ce a devenit major. Li se intampla aproape zilinic sa fie intrebati ce varsta au, insa cei doi sunt foarte buni in meseria lor.

Cel mai tanar echipaj de zbor care a existat vreodata: capitanul este o tanara de 26 de ani, iar copilotul a fost recrutat dupa ce a devenit major

Transportatorul britanic Easyjet are cel mai tanar echipaj de zbor care a existat vreodata. Pilotul este o tanara de 26 de ani, iar copilotul a fost recrutat in urma cu un an, la noua zile dupa ce a devenit major. Li se intampla aproape zilinic sa fie intrebati ce varsta au, insa cei doi sunt foarte buni in meseria lor.

Un roman va avea cel mai puternic BMW de serie din lume, M4 GTS 500 CP

BMW M4 GTS, cel mai puternic BMW de serie din lume, produs intr-o editie limitata la 700 de exemplare, a fost expus de MHS Motors si urmeaza sa fie livrat unui roman.

Panica la Londra: Lira sterlina a scazut la cel mai scazut nivel din 1985

Lira sterlina a scazut marti dimineata, ajungand la valoarea de 1,2770, fiind cel mai scazut nivel din 1985 pana azi. Lira a fost redusa pana la o cotatie de 1,2857 in raport cu.

Bodo, despre Traian Basescu: Fostul meu socru este cel mai fair-play om pe care l-am cunoscut. Am ramas prieteni (FOTO)

Solistul Proconsul, Bodo, a declarat despre fostul sau socru, Traian Basescu, ca este cel mai fairplay om pe care l-a cunoscut in viata lui. Invitat in sudioul de la DigiFM, acesta a fost.

Drama fara margini in Siria! Cel mai mare spital din estul orasului Alep, distrus in cursul unor raiduri

Cel mai mare spital din partea controlata de rebeli a orasului Alep, unde are loc o vasta ofensiva a regimului sirian cu sprijinul Rusiei, a fost distrus luni in cursul unor raiduri aeriene, potrivit unei.

Klaus Iohannis: Cine a plagiat trebuie sa plece din functia publica, punct. Persoana acuzata pe nedrept de plagiat trebuie sa beneficieze de refacerea bunului renume in cel mai scurt timp

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Timisoara, ca, in cazul in care o persoana publica a plagiat, aceasta trebuie sa plece din functia publica, indiferent de cum se numeste persoana si nu vreau sa personalizam discutia pt X,Y sau Z. Seful statului spune ca plagiatul nu este cea mai mare problema a sistemului universitar, dar este o problema a societatii, este o forma de hotie. Klaus Iohannis a subliniat insa ca persoana care a fost acuzata pe nedrept de plagiat trebuie sa beneficieze de refacerea bunului renume in cel mai scurt timp.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )