Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fostul presedinte brazilian Lula a fost acuzat din nou de coruptie

România Liberă România Liberă,
Fostul presedinte brazilian Lula a fost acuzat din nou de coruptie

Politia braziliana a prezentat miercuri in fata Parchetului o noua acuzatie impotriva fostului presedinte Luiz Inacio Lula da Silva pentru coruptie pasiva: el ar fi uzat de influenta sa pentru a favoriza gigantul din domeniul constructiilor Odebrecht in obtinerea de contracte in Angola in schimbul unor sume de bani, transmite AFP, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Apple a fost desemnat (din nou) cel mai valoros brand din lume

Sondajul anual realizat de Interbrands plaseaza inca o data Apple pe primul loc in topul celor mai valoroase branduri din lume. Apple nu mai e ce-a fost. Apple nu mai inoveaza produsele. Apple are nevoie de Steve Jobs. Astfel de replici sunt auzite in fiecare an, dar compania reuseste inca o data sa obtina primul [].

Noi dezvaluiri stanjenitoare ale unui fost colaborator apropiat al lui Nicolas Sarkozy: Fostul presedinte lauda decolteul sotiei sale, Carla Bruni, in fata ministrilor

Patrick Buisson, fost consilier al lui Nicolas Sarkozy timp de 7 ani, face noi dezvaluiri stanjenitoare despre fostul presedinte al Frantei. Buisson sustine, intr-o carte in care il descrie pe fostul presedinte al Frantei ca fiind slab, imatur si narcisist, ca acesta obisnuia sa laude decolteul sotiei sale, Carla Bruni, in fata ministrilor francezi, relateaza The Independent.

Conversia creditelor in valuta - tergiversata din nou

Parlamentarii au agreat ca vor discuta pe conversia la curs istoric * Noutatile solicitate ieri: un prag pentru creditele ce vor intra sub incidenta legii si conversia unui singur imprumut pentru un client Deputatii din comisiile juridica si de buget au amanat din nou discutiile pe textul proiectului legis and 172;lativ privind conversia creditelor contractate in valuta. Dezbaterile au fost amanate pentru luni, parlamentarii hotarand ca, daca textul va fi agreat intr-o forma sau alta, atunci initiativa sa intre pe ordinea de zi de marti a plenului.

Sebastian Ghita s-a prezentat din nou la Parchetul General, pentru a aduce probe in dosarul autodenuntului

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat din nou, marti, la sediul Parchetului General. Dialogul cu procurorii a fost de circa zece minute.

Serviciile ING Bank functioneaza din nou cu dificultate. Reprezentantii bancii: Sunt incidente izolate. Din cand in cand, clientii nu pot face platile

ING Bank Romania intampina din nou probleme. Mai multi clienti ai bancii au semnalat din nou, luni, ca nu pot accesa unele servicii, dupa o situatie similara inregistrata vineri,.

Vica Blochina, din nou pe masa de operatie: De la o varsta incepe sa cada

Este dornica sa fie in centrul atentiei, asa ca nu e de mirare ca Vica Blochina vrea sa arate perfect in orice situatie. Vedeta a apelat din nou la chirurghia estetica, de data aceasta pentru a-si.

Serviciile ING Bank functioneaza din nou cu dificultate. Sunt incidente izolate. Din cand in cand, clientii nu pot face plati, sustin reprezentantii bancii

Mai multi clienti ai ING Bank Romania au semnalat din nou, luni, ca nu pot accesa unele servicii ale bancii, dupa o situatie similara inregistrata vineri, insa reprezentantii sucursalei romanesti a grupului olandez sustin ca este vorba doar de incidente izolate. Sunt incidente izolate, a declarat pentru News. ro, purtatorul de cuvant al bancii, Iosefina Frolu. Inrebata de inseamna incidente izolate, Frolu a afirmat ca, din cand in cand, clientii nu pot face platile. Vineri, clientii bancii s-au confruntat cu incidete similare.

Google ar putea fi amendata din nou de catre Uniunea Europeana

Googlese afla din nou in vizorul Uniunii Europene, de data aceasta motivul fiind sistemul de operare Android. Comisia Europeana a pornitinvestigatia impotriva Google in urma cu mai multiani, compania americana fiind la un moment dat aproape de incheierea unei intelegeri. Acordul a picat, insa, din cauza opozitiei Frantei si Germaniei, precum si a unor grupuri [].

Afaceri ilegale de sute de mii de euro cu terenurile Primariei Hunedoara: fostul viceprimar Dan Robert va fi judecat intr-un nou dosar de coruptie

Robert Dan, fostul viceprimar al Hunedoarei din perioada 2008 - 2012, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar de coruptie. impreuna cu fosta sotie si alti doi fosti angajati ai primariei, a fost acuzat intr-un dosar al DNA, de afaceri ilegale cu terenurile primariei.

Cristinel Bigiu, fostul presedinte CJ Buzau, la Curtea Suprema: Am dus personal 425.000 de euro la PNL

Fostul prefect si ulterior presedinte al Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu a declarat la instanta suprema, unde a fost audiat in dosarul de luare de mita in care este inculpat si fostul ministru de Interne, Cristian David ca, in 2008, a adus 425. 000 de euro pentru PNL. Banii ar fi ajuns, la deputatii Dan Motreanu si la George Scutaru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )