Libnet.ro
UNICEF

15:45

Apple a fost detronata. Alphabet Inc este acum cea mai valoroasa companie americana

Antena3 Antena3,
Apple a fost detronata. Alphabet Inc este acum cea mai valoroasa companie americana

Alphabet Inc, firma mama a Google, a detronat luni seara Apple Inc de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana, o pozitie pe care producatorul telefoanelor iPhone a detinut-o in ultimii patru ani,. continuă pe Antena3

Alphabet Inc. detroneaza Apple de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana

Alphabet Inc, firma mama a Google, a detronat luni seara Apple Inc de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana, o pozitie pe care producatorul telefoanelor iPhone a detinut-o in ultimii patru ani, informeaza Reuters.

Alphabet (Google) este pe cale sa devina cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple

Alphabet, holding-ul care detine Google, a anuntat rezultate financiare record cu o cifra de afaceri anuala de 75 miliarde dolari, reactia bursei fiind favorabila. Alphabet este pe cale sa devina cea mai valoroasa companie din lume, cu o capitalizare de piata peste cea a Apple. Ambele companii valoreaza peste 530 miliarde dolari. Alphabet a anuntat pentru prima oara si rezultatele financiare ale divziilor ce mizeaza pe proiecte iesite din comun, precum masinile autonome.

Criza migratiei este probabil cea mai dificila provocare pentru UE in ultimele decenii

Criza migratiei reprezinta probabil cea mai dificila provocare pe care a intalnit-o Uniunea Europeana in ultimele decenii, apreciaza fostul presedinte al Comisiei Europene Jose Manuel Barroso, care sustine ca aceasta este mai serioasa decat criza Euro deoarece miza nu este doar una economica, ci este vorba si de acceptarea politica, transmite Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )