Libnet.ro
UNICEF

18:00

Alphabet (Google) este pe cale sa devina cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple

Hotnews Hotnews,
 Alphabet (Google) este pe cale sa devina cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple

Alphabet, holding-ul care detine Google, a anuntat rezultate financiare record cu o cifra de afaceri anuala de 75 miliarde dolari, reactia bursei fiind favorabila. Alphabet este pe cale sa devina cea mai valoroasa companie din lume, cu o capitalizare de piata peste cea a Apple. Ambele companii valoreaza peste 530 miliarde dolari. Alphabet a anuntat pentru prima oara si rezultatele financiare ale divziilor ce mizeaza pe proiecte iesite din comun, precum masinile autonome. continuă pe Hotnews

Apple a fost detronata. Alphabet Inc este acum cea mai valoroasa companie americana

Alphabet Inc, firma mama a Google, a detronat luni seara Apple Inc de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana, o pozitie pe care producatorul telefoanelor iPhone a detinut-o in ultimii patru ani,.

Alphabet Inc. detroneaza Apple de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana

Alphabet Inc, firma mama a Google, a detronat luni seara Apple Inc de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana, o pozitie pe care producatorul telefoanelor iPhone a detinut-o in ultimii patru ani, informeaza Reuters.

Alphabet devine oficial cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple

Alphabet, holding-ul care detine Google, a devenit dupa primele tranzactii bursiere de marti cea mai valoroasa companie din lume, cu o capitalizare de piata de 543 miliarde dolari. Apple are o capitalizare cu peste 10 mld dolari mai mica si in februarie 2010 a fost ultima oara cand Google era mai valoroasa ca Apple. Pe atunci ambele companii valorau sub 200 miliarde dolari, acum capitalizarea este de peste 500 miliarde dolari.

Alphabet detinatoarea Google - ar putea deveni cea mai valoroasa companie IT, devansand Apple

Apple, care a dezamagit investitorii dupa ce a anuntat rezultate financiare sub asteptari pentru ultimul trimestru din 2015, ar putea fi devansata de Alphabet, compania mama a Google, in termeni de capitalizare de piata.

Apple NU mai este cea mai valoroasa companie americana. Cine e pe primul loc

Alphabet, firma mama a Google, a detronat Apple de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana.

E oficial, Apple nu mai este cea mai valoroasa companie din lume

Inca din 2010, Apple a inceput sa se mandreasca cu titlul de cea mai valoroasa companie din lume. Se pare insa ca perioada de glorie a gigantului a apus. Luni, cand Alphabet, detinatoarea Google a facut publice rezultatele financiare pe ultimul trimestru fiscal din 2015, valoarea actiunilor sale a explodat, intr-un mod pozitiv. Valorile declarate [].

Criza migratiei este probabil cea mai dificila provocare pentru UE in ultimele decenii

Criza migratiei reprezinta probabil cea mai dificila provocare pe care a intalnit-o Uniunea Europeana in ultimele decenii, apreciaza fostul presedinte al Comisiei Europene Jose Manuel Barroso, care sustine ca aceasta este mai serioasa decat criza Euro deoarece miza nu este doar una economica, ci este vorba si de acceptarea politica, transmite Agerpres.

Cine este sateanul care a stopat cea mai mare aberatie cu fonduri UE din Romania: groapa de gunoi din varful muntelui

Apicultorul Aristide Maxim este vocea satenilor din localitatea suceveana Pojorata, care au reusit sa anuleze in instanta cea mai mare aberatie cu fonduri UE realizata vreodata in Romania: o groapa de gunoi in varful muntelui, intr-unul dintre cele mai frumoase pasuri rutiere din tara.

VIDEO INTERVIU De ce apare si ce simptome prezinta scleroza multipla? Dr. Roxana Vintila: Scleroza multipla este cea mai frecventa boala neurologica a adultului tanar

Cauzele sclerozei multiple nu sunt cunoscute indeajuns de mult. Cu toate acestea, simptomele si semnale de alarma au fost studiate indelung de catre medicii specialisti. Dr. Roxana Vintila, medic primar neurologie, a vorbit despre posibilii factori declansatori ai sclerozei multiple, despre simptomele in fiecare stadiu al bolii, modalitatea de diagnosticare, precum si optiunile de tratament ale pacientilor care sufera de aceasta boala. Toate recomandarile ghidurilor actuale spun ca este necesara inceperea cat mai precoce a tratamentului. Asa cum nu stim cauza, asa nu avem nici tratament care sa vindece scleroza multipla. Dar, s-au dezvoltat de-a lungul timpului terapii care influenteaza/modifica evolutia bolii, a precizat Dr. Roxana Vintila.

Criza migratiei, probabil cea mai dificila provocare pentru UE in ultimele decenii

Criza migratiei reprezinta probabil cea mai dificila provocare pe care a intalnit-o Uniunea Europeana in ultimele decenii, apreciaza fostul presedinte al Comisiei Europene Jose Manuel Barroso, care sustine ca aceasta este mai serioasa decat criza Euro, deoarece miza nu este doar una economica, ci este vorba si de acceptarea politica.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )