Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple inchide din nou mai multe magazine din SUA din cauza cresterii numarului de cazuri de Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Apple inchide din nou mai multe magazine din SUA din cauza cresterii numarului de cazuri de Covid-19

Apple a anuntat vineri ca va inchide din nou unele magazine din Florida, Arizona, Carolina de Sud si Carolina de Nord, din cauza cresterii numarului cazurilor de Covid-19 in tara. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus: Apple isi inchide mai multe magazine din Statele Unite

Apple isi va inchide din nou magazinele din SUA care se confrunta cu un recul in cazurile de coronavirus, decizie usor sanctionata la Bursa de Valori. Multinationala va inchide temporar 11 magazine, dintre care sase in Arizona, doua in Florida si trei in Carolina de Nord si de Sud.

Se suspenda zborurile din si spre mai multe tari afectate de COVID-19 incepand de astazi

Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA a anuntat ca, in dimineata zilei de 17 iunie 2020, se dispune suspendarea zborurilor din si spre mai multe tari din cauza numarului de infectii de COVID-19.

Cele mai bune magazine online de fashion de unde poti comanda

Vrei sa ai o experienta placuta de shopping online? E important sa stii care sunt cele mai bune platforme de unde poti comanda haine, accesorii si incaltaminte. Asta ca sa nu ai parte de surprize neplacute.

VIDEO PSD a sicanat din nou conferinta lui Nicusor Dan. Primarul Sectorului 5 a trimis basculante si tunuri cu apa. E filonul comunist din PSD

PSD l-a sicanat din nou pe candidatul dreptei la Primaria Capitalei. Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a trimis un sir de basculante la conferinta de presa sustinuta de Nicusor Dan in aer liber, in Sectorul 5. in momentul in care Nicusor Dan a inceput sa vorbeasca, soferii de basculante au pornit motoarele si au inceput sa claxoneze, astfel incat sa-l acopere. Camioanele erau inscriptionate cu initialele lui Daniel Florea.

SRI: Mai multe institutii guvernamentale sunt atacate de hackeri

Tentativa de spionaj informatic in Romania. Mai multe institutii guvernamentale sunt atacate de hackeri. Intentia este de a obtine informatii confidentiale, sustine SRI, citat de Digi24. ro.

IN CONTEXTUL COVID-19: Politistii au aplicat sanctiuni la mai multe baruri din Bucuresti

Politisti de la DGPMB au descoperit nereguli la mai multe cluburi, terase, baruri si restaurante din Capitala, fiind aplicate amenzi in valoare totala de peste 143. 000 de lei, iar activitatea unei societati comerciale a fost suspendata, scrie Agerpres. ro.

Trucuri Windows 10: cum ascunzi repede ce ai pe ecran si ajungi la desktop, in mai multe feluri

Cand se ascunde seful in spatele tau la birou, nu iti doresti nimic mai mult decat sa iti ascunzi toate ferestrele si sa para ca lucrezi. in acest scop, ai mai multe optiuni si ar.

Tamponari in lant pe A1. Pompierii intervin la mai multe accidente rutiere

Trei accidente, in care sunt implicate mai multe autoturisme, s-au produs pe o distanta mai mica de kilometri, pe A1.

Se reiau cursele cu autocarul spre mai multe state europene. Ce reguli trebuie sa respecte pasagerii

O renumita companie specializata in transport international a anuntat vineri reluarea curselor cu autocarul spre mai multe state europene.

VIDEO Cod rosu de inundatii in Timis. Mai multe gospodarii au fost evacuate

Mai multe gospodarii din estul judetului Timis au fost evacuate din cauza inundatiilor. Hidrologii au emis pentru Timis un cod rosu de inundatii, valabil pana vineri la ora 9.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )