Libnet.ro
UNICEF

14:46

Apple a lansat iPad Air, cea mai usoara tableta din lume

Antena3 Antena3,
Apple a lansat iPad Air, cea mai usoara tableta din lume

Apple a lansat marti noua versiune de tableta iPad Air, cu o carcasa mai subtire si o greutate de numai 1 pound 456 grame), aceasta fiind cea mai usoara tableta din lume. Procesorul noului iPad Air este de dou. continuă pe Antena3

FOTOGALERIE Apple anunta iPad Air si noi variante pentru iPad Mini si laptopurile Macbook Pro

Apple a prezentat noua varianta iPad, botezata Air pentru modificarile de design care i s-au adus. Cu o greutate de 400 g si o grosime de 7,5mm, noul iPad este cel mai subtire si usor de pana acum. Compania a prezentat o versiune imbunatatita a iPad Mini dotat acum cu un ecran Retina precum si noi variante de laptopuri Macbook Pro. Intrati in articol pentru a vedea toate noutatile anuntate de Apple.

Apple a lansat noile versiuni iPad Air si iPad mini

Apple a lansat marti noua versiune de tableta iPad Air, cu o carcasa mai subtire si o greutate de numai 1 pound 456 grame). iPad Air devine, asadar, cea mai usoara tableta din lume. Prevazuta cu un cip A7,.

Fiecare tara este cea mai buna din lume la ceva. Vezi cu ce le ia fata Romania celorlalte state!

Fiecare tara este cea mai buna in ceva. In Marea Britanie, de exemplu, sunt cele mai multe grupari fasciste din lume, scrie Huffington Post.

Incepe oferta Romgaz, cea mai mare din istoria Bursei. Toata lumea multumita de pret, dar informatiile despre companie, mai intarziate ca niciodata

Maine incepe cea mai mare oferta din istoria Bursei de Valori Bucuresti BVB), statul roman urmand sa scoata la vanzare 15% din actiunile Romgaz pentru care se asteapta sa incaseze intre 311 si 415 mil. euro pret 24 32 lei/actiune). Analistii,.

Simona Halep a urcat pe locul 14 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare a carierei

Victoria din turneul de la Moscova a ajutat-o pe Simona Halep sa urce patru pozitii in clasamentul WTA, romanca aflandu-se acum pe locul 14 in lume, cea mai buna clasare a carierei. in finala concursului din.

Halep a urcat pe locul 14 in clasamentul WTA, cea mai buna pozitie din cariera sa, dupa ce a castigat turneul de la Moscova

Romanca Simona Halep a reusit cea mai buna clasare din cariera sa, locul 14 in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis din lume, asta dupa ce a cucerit al cincilea turneu din acest an. Halep a c.

Oprescu: Reteritorializarea maidanezilor, cea mai mare prostie facuta in urma discutiilor cu ONG-urile

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat duminica, la un post de televiziune, ca reteritorializarea cainilor vagabonzi a fost, probabil, cea mai mare prostie dintre actiunile facute dupa.

FOTO Beyonce a facut bungee jumping de pe cea mai inalta cladire din emisfera sudica

Cantareata americana Beyonce a facut bungee jumping, vineri, de pe cladirea Sky Tower din orasul Auckland din Noua Zeelanda, considerata cea mai inalta constructie din emisfera sudica, informeaza contactmusic. com.

Astronomi: Cea mai mare stea din Univers va exploda

Astronomii au anuntat ca steaua W26, cea mai mare din Univers, este pe moarte si va exploda in curand, relateaza Huffington Post. Aflata la aproximativ 16. 000 de ani lumina distanta de Pamant, in.

Oprescu: Nu stiu cati maidanezi sunt pe strazile Capitalei. Reteritorializarea, cea mai mare prostie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a vorbit in emisiunea Dupa 20 de ani despre problema cainilor comunitari din Bucuresti, precizand ca nu stie numarul exact al acestora. Edilul a mai spus ca, probabil, reteritorializarea maidanezilor sterilizati a fost cea mai mare prostie si ca estimeaza ca in urmatoarele 18 luni problema maidanezilor va fi rezolvata.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )