Libnet.ro
UNICEF

10:30

Apple a oferit primele detalii despre iOS 12. Ce se schimba si cand se lanseaza

Adevărul Adevărul,
Apple a oferit primele detalii despre iOS 12. Ce se schimba si cand se lanseaza

Zilele acestea are loc conferinta gazduita de Apple dedicata producatorilor de software si aplicatii. Compania din Cupertino ne-a obisnuit ca noile detalii despre sistemele de operare iOS si macOS sa fie date publicitatii in cadrul WWDC, iar anul 2018 nu a facut exceptie de la aceasta regula. continuă pe Adevărul

Apple a prezentat OFICIAL iOS 12. Ce noutati aduce compania... (VIDEO)

Seful companiei Apple, Tim Cook, a prezentat, luni seara, noul sistem de operare pentru telefoanele sale, iOS 12. Acest sistem va veni cu imbunatatiri de performanta, optiuni prin care utilizatorii isi pot.

Apple a dezvaluit iOS 12, iar telefoanele vechi vor fi mai rapide ca niciodata

Conform speculatiilor din ultimele luni, oficialii Apple au inceput conferinta WWDC cu dezvaluiri legate de iOS 12. Acesta este viitorul sistem de operare ce urmeaza sa ruleze pe iDevice-urile companiei. iOS 12 a fost anuntat la Word Wide Developers Conference, iar lista noutatilor introduse este surprinzator de stufoasa. Desi te-ai fi asteptat sa nu mai [].

Guardians of the Galaxy Vol. 3: au aparut primele detalii despre film

Seria Guardians of the Galaxy reprezinta o parte foarte importanta din Universul Cinematografic Marvel si se pare ca va continua dupa ultimul film Avengers. Desi al patrulea film Avengers va veni cu schimbari importante in MCU anul viitor, se pare ca personajele din Guardians of the Galaxy nu vor avea de suferit. Cel putin o [].

Casa Alba a anuntat noi detalii despre summitul istoric dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Casa Alba a anuntat noi detalii despre summitul istoric dintre Donald Trump si Kim Jong-un. intrevederea dintre cei doi lideri va avea loc la ora 04. 00, ora Romaniei, pe 12 iunie. Programata la Singapore,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )