Libnet.ro
UNICEF

15:00

Casa Alba a anuntat noi detalii despre summitul istoric dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Antena3 Antena3,
Casa Alba a anuntat noi detalii despre summitul istoric dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Casa Alba a anuntat noi detalii despre summitul istoric dintre Donald Trump si Kim Jong-un. intrevederea dintre cei doi lideri va avea loc la ora 04. 00, ora Romaniei, pe 12 iunie. Programata la Singapore,. continuă pe Antena3

Noi informatii despre planificarea summitului Trump-Kim

Casa Alba a anuntat luni ca intalnirea presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, va avea loc in Singapore, pe 12 iunie, la ora locala 09. 00 n. red. 00 ora Romaniei), informeaza Reuters.

Casa Alba a anuntat oficial data si ora intalnirii Trump-Kim

Casa Alba a anuntat luni ca intalnirea presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, va avea loc in Singapore pe 12 iunie, la ora locala 09. 00 n. red. 00 ora Ro.

Summitul Trump-Kim, la Hotelul Capella, pe Insula Sentosa, in sudul Singapore, anunta Casa Alba

Summitul intre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong Un urmeaza sa aiba loc pe Insula Sentosa, in sudul Singapore, a anuntat marti Casa Alba, in contextul in care pregatirea evenimentului, prevazut saptamana viitoare, se precipita, relateaza Reuters.

Summitul Trump-Kim, marti, pe 12 iunie, la ora locala 9.00, anunta Casa Alba

Presedintele american Donald Trump urmeaza sa-l intalneasca pe liderul nord-coreean Kim Jong Un marti, pe 12 iunie, la ora locala 9. 00, ora Romaniei), in Singapore, a anuntat luni Casa Alba, scrie Le Figaro.

Apple a oferit primele detalii despre iOS 12. Ce se schimba si cand se lanseaza

Zilele acestea are loc conferinta gazduita de Apple dedicata producatorilor de software si aplicatii. Compania din Cupertino ne-a obisnuit ca noile detalii despre sistemele de operare iOS si macOS sa fie date publicitatii in cadrul WWDC, iar anul 2018 nu a facut exceptie de la aceasta regula.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )