Libnet.ro
UNICEF

00:07

Apple pregateste noi modele iPhone cu ecrane curbate

Antena3 Antena3,
Apple pregateste noi modele iPhone cu ecrane curbate

Apple pregateste noi modele iPhone cu ecrane curbate, de dimensiuni mari, al caror senzor touch poate inregistra diferite niveluri de presiune, a declarat pentru Bloomberg o sursa apropiata situatiei. Doua modele. continuă pe Antena3

Apple pregateste noi modele iPhone cu ecrane curbate

Apple pregateste noi modele iPhone cu ecrane curbate, de dimensiuni mari, al caror senzor touch poate inregistra diferite niveluri de presiune, a declarat o sursa apropiata situatiei, potrivit Bloomberg.

Apple pregateste UN NOU MODEL DE iPHONE

Apple pregateste noi modele iPhone cu ecrane curbate, de dimensiuni mari, al caror senzor touch poate inregistra diferite niveluri de presiune, a declarat pentru Bloomberg o sursa apropiata situatiei, conform Medi.

Apple a pierdut startul in fata Samsung.

Apple se afla cu un mic pas in urma concurentului sau cel mai puternic Samsung. Asiaticii au scos pe piata de mai bine de o luna un produs pentru care producatorul american de IT mai face ultimele verificari. Apple pregateste noi modele iPhone cu ecrane curbate, de dimensiuni mari, al caror senzor touch poate inregistra diferite niveluri de presiune, a declarat pentru Bloomberg o sursa apropiata Apple. Doua modele iPhone planificate pentru a doua jumatate a anului viitor vor avea ecrane de 4,7 .

Noua generatie de iPhone-uri: ce telefoane pregateste Apple pentru 2014

Apple pregateste noi modele iPhone cu ecrane curbate, de dimensiuni mari, al caror senzor touch poate inregistra diferite niveluri de presiune, a declarat pentru Bloomberg o sursa apropiata situatiei, scrie Mediafax .

Porsche lanseaza noi modele spectaculoase

Incepand cu 19 noiembrie 2013, Porsche va dezvalui trei modele noi in cadrul saloanelor internationale de la Los Angeles USA), Tokio Japonia) si Guangzhou China). Punctul culminant al acestui maraton de aparitii va fi reprezentat de debutul Porsche intr-un segment complet nou de autovehicule.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )