Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple pregateste o pereche de AirPods Pro Lite. Care sunt diferentele fata de AirPods Pro

Adevărul Adevărul,
Apple pregateste o pereche de AirPods Pro Lite. Care sunt diferentele fata de AirPods Pro

Zvonurile spun ca gigantul din Cupertino va lansa in curand o versiune mai accesibila ca pret a celor mai bune casti ale sale. continuă pe Adevărul

De ce acte ai nevoie ca sa iti schimbi permisul auto dupa noua legislatie 2020. Care sunt modificarile

Lista de acte necesare pentru a-ti schimba permisul auto in 2020 dupa noua legislatie. in mare parte, documentele sunt aceleasi, indiferent daca vechiul permis iti expira, l-ai pierdut sau ti-a fost furat, s-a deteriorat sau ti-ai schimbat numele. De ce acte ai nevoie ca sa iti schimbi permisul auto dupa noua legislatie 2020? Pentru a .

Diana Mereu, RASCI: Romanii inca fac confuzie intreOTC-uri si suplimente alimentare. Care sunt riscurile la care se expun?

62% dintre romani isi gestioneaza corect afectiunile minore cu produse care se elibereaza fara reteta, potrivit unui studiu al Asociatiei Romane a Producatorilor de medicamente fara prescriptie, suplimente alimentare si dispozitive medicale RASCI).

Care sunt cele mai falsificate banconote in Romania. DIICOT: Au aparut tipologii noi de fals

Procucorii spun ca in Romania au aparut tipologii noi de fals de moneda, modurile de operare ramanand tranzactiile directe intre persoane fizice, care au ca obiect achizitia de bunuri si tranzactiile de schimb valutar. De asemenea, pe teritoriul national a aparut un tip de fals extrem de periculos, la bancnota din cupiura de 500 euro, conform DIICOT.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )