Libnet.ro
UNICEF

08:01

Care sunt cele mai falsificate banconote in Romania. DIICOT: Au aparut tipologii noi de fals

Hotnews Hotnews,
 Care sunt cele mai falsificate banconote in Romania. DIICOT: Au aparut tipologii noi de fals

Procucorii spun ca in Romania au aparut tipologii noi de fals de moneda, modurile de operare ramanand tranzactiile directe intre persoane fizice, care au ca obiect achizitia de bunuri si tranzactiile de schimb valutar. De asemenea, pe teritoriul national a aparut un tip de fals extrem de periculos, la bancnota din cupiura de 500 euro, conform DIICOT. continuă pe Hotnews

Care sunt cele mai falsificate bancnote in Romania

Procurorii DIICOT arata ca in Romania au aparut tipologii noi de fals de moneda, modurile de operare ramanand tranzactiile directe intre persoane fizice, care au ca obiect achizitia de bunuri si tranzactiile de schimb valutar.

Diferenta dintre gastrita si ulcer. Care sunt cele mai frecvente cauze

Durerea localizata la nivelul stomacului, insotita uneori de greata si varsaturi, sunt simptome comune afectiunilor gastrice.

VIDEO Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania, in pericol. Cum s-a surpat DN 7 pe Valea Oltului

Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania este in mare pericol. O portiune de sosea de pe Valea Oltului s-a surpat joi dupa-amiaza, 5 martie.

Masti chirurgicale sau cu filtru? Studiul care a determinat care sunt cele mai eficiente masti impotriva gripei

Nu exista o diferenta semnificativa in eficacitatea mastilor chirurgicale fata de mastile de protectie respiratorie de tip N95) pentru prevenirea gripei sau a altor boli respiratorii virale, este rezultatul celui mai mare studiu realizat vreodata pe aceasta tema de cercetatorii americani.

Gabriela Cristea, executata de banci. Veste incredibila pentru vedeta Antena Stars, in cele mai grele procese

In Romania, stim foarte, bine, un om cu u salariu mediu nu reuseste sa-si acopere majoritatea cheltuielilor din salariu si, de cele mai multe ori apeleaza la credite bancare pentru a-si putea mentine pe o anume linie cheltuielile si nu numai. Daca va gandeati ca vedetele de la noi sunt scutite de astfel de situatii, .

Topul tarilor care investesc cel mai mult in cele 5 tehnologii esentiale: AI, blockchain, ERP, IoT si RPA

Inteligenta Artificiala AI), blockchain, sistemele de planificare a resurselor intreprinderii ERP), Internet of Things IoT) si Automatizarea Robotizata a Proceselor RPA) sunt considerate cele mai importante tehnologii ale viitorului. Iata care sunt tarile in care factorii de decizie planuiesc sa creasca investitiile in cele cinci tehnologii, potrivit unui studiu realizat de o companie de consultanta.

Surpare pe o portiune de 6 metri pe DN7 de pe Valea Oltului! Circulatia a fost restrictionata pe unul dintre cele mai circulate drumuri din Romania!(FOTOVIDEO)

Surpare pe unul dintre cele mai circulate drumuri nationale din Romania care face legatura dintre sudul si estul tarii. Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Drumurilor anunta ca circulatia a.

Una dintre cele mai vechi fabrici de confectii din Romania se inchide. Zeci de angajati urmeaza sa isi piarda joburile

Una din cele mai vechi fabrici de confectii din municipiul Sibiu, Sib Dress SA, se va inchide din 13 martie. Compania care facea haine pentru magazinele Steilmann, avea 138 de angajati, dintre care o parte.

Care sunt cele mai puternice trei zodii in 2020

Trei zodii vor fi cele mai puternice in anul 2020, toate avand capacitatea de a trece peste obstacolele care apar.

Cele mai frumoase colectii de la Paris Fashion Week 2020

Va aratam astazi cateva dintre cele mai frumoase colectii vestimentare prezentate in cadrul Paris Fashion Week. Cei mai in voga designeri ai momentului s-au intrecut si de data aceasta in creatii care mai de care mai spectaculoase pentru sezonul de toamnaiarna 2020! .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )