Libnet.ro
UNICEF

11:00

Apple ar putea plati daune de 840 milioane de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Apple ar putea plati daune de 840 milioane de dolari

Compania Apple ar putea plati daune de pana la 840 milioane de dolari ca urmare a disputelor cu autoritatile statale si consumatorii din SUA privind intelegerile incheiate de companie cu publisherii din zona cartilor in format electronic, relateaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Apple ar putea plati daune de 840 MILIOANE de dolari

Apple ar putea plati daune de pana la 840 milioane de dolari ca urmare a disputelor cu autoritatile statale si consumatorii din SUA privind intelegerile incheiate de companie cu publisherii din zona cartilor.

Apple ar putea plati daune de 840 mil.dolari pentru fixarea preturilor la carti in format ...

Apple ar putea plati daune de pana la 840 milioane de dolari ca urmare a disputelor cu autoritatile statale si consumatorii din SUA privind intelegerile incheiate de companie cu publisherii din zona cartilor in format electronic, relateaza Mediafax. Autoritatile statale si consumatorii care au actionat in justitie Apple cu privire la preturile practicate in domeniul cartilor electronice au solicitat initial daune de 280 milioane de dolari si au cerut recent instantei federale din Manhattan sa .

Romgaz vrea acreditive de 14 milioane dolari pentru importuri de gaze rusesti

Producatorul de gaze naturale Romgaz Medias SNG) va selecta, in perioada urmatoare, o banca cu care sa incheie un contract pentru deschiderea de acreditive de 14 milioane dolari. Fondurile urmeaza sa fie folosite pentru garantarea.

JPMorgan ar putea obtine peste 2 miliarde dolari pe divizia de marfuri

JPMorgan Chase and Co. ar putea obtine cel putin 2 miliarde de dolari din instrainarea diviziei sale de materii prime, dupa ce a primit oferte de la Blackstone Group LP, Macquarie Group si Mercuria Energy Group Ltd. , spun surse apropiate situatiei, citate de agentia Bloomberg.

Banca Moscovei, amendata cu 9,5 milioane dolari de autoritatile SUA

Banca Moscovei, banca ruseasca detinuta de stat, a acceptat sa plateasca o amenda de 9,5 milioane de dolari catre autoritatile de reglementare din SUA pentru incalcarea sanctiunilor financiare impuse Iranului, anunta Trezoreria americana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )