Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple Watch a fost lansat oficial: Ce face ceasul inteligent, cat costa si cand ajunge in magazine (FOTO)

B1 B1,
Apple Watch a fost lansat oficial: Ce face ceasul inteligent, cat costa si cand ajunge in magazine (FOTO)

Apple a lansat astazi oficial primul sau ceas inteligent, Apple Watch, in cadrul evenimentului Spring Forward. Acesta va fi disponibil in trei colectii: Apple Watch standard), Apple Watch Sport si Apple. continuă pe B1

Apple Watch lansare oficiala. Ce aduce ceasul Apple [LIVE TEXT]

Lansarea Apple Watch are loc in aceasta seara, incepand de la ora 21. Veti putea urmari lansarea Apple Watch, in format live text, aici. Pana atunci, sa vedem ce va aduce nou ceasul inteligent creat de Apple. Lansarea Apple Watch va avea loc in cadrul unui eveniment special, in San Francisco, iar compania va mai [].

Ce metal pretios ar putea fi folosit in constructia Apple Watch pe viitor

Cu scurt timp inainte de lansarea Apple Watch, avem parte denoi zvonuri in legatura ci viitorulsmartwatch al companiei americane. Primul ceas inteligent al celor de la Apple va fi lansat oficial astazi. Cu doar cateva ore pana la marele eveniment, cei de la Wall Street Journal mentioneaza ca Apple cerceteaza metode pentru integrarea platinei in [].

UPDATE Apple a lansat oficial ceasul inteligent. Costa intre 349 si 10.000 de dolari, livrarile incep pe 24 aprilie

In toamna lui 2014 Apple a prezentat primele informatii despre ceasul sau inteligent Watch care costa de la 349 de dolari si va fi disponibil incepand cu 24 aprilie. Luni seara companie a anutat in SUA la un eveniment special mai multe despre ceas: autonomia bateriei este de 18 ore, iar varianta din aur de 18 karate va costa 10. 000 de dolari. Doua dintre minusuri tin de autonomia redusa a bateriei si de pretul ridicat. Insa cu siguranta modelul va deveni cel mai vandut smartwatch pe o piata in care vanzarile totale au depasit cel mult 3 milioane de unitati din toate marcile in 2014. Marele plus tine de design. Ceasul e compatibil doar cu iPhone 5, 5C, 5S, 6 si 6 Plus. HotNews a transmis LIVE TEXT evenimentul Apple.

Lansare Apple Watch - ceasul inteligent va ajunge in magazine cu pretul minim de 350 de dolari. Varianta de lux costa 10.000 de dolari

Apple Watch va fi lansat in curand pe piata, iar Apple i-a dedicat un eveniment special de primavara acestui gadget care se anunta a fi unul care va creste automat piata de ceasuri inteligente.

Apple Watch din 10 aprilie, cu preturi de la 350 de dolari la 10.000 de dolari

Apple a oferit noi detalii privind Apple Watch, ceasul sau inteligent care se va conecta la iPhone. Pretul ceasurilor porneste de la 350 de dolari, pentru Apple Watch Sport si ajunge la peste 10. 000 de dolari. Apple Watch va fi disponibil la precomanda incepand din 10 aprilie, iar pe 24 aprilie va fi disponibil pentru [].

Google ne reaminteste de posibilitatile oferite de Android Wear chiar inainte de lansarea Apple Watch

La mai putin de o ora inainte de lansarea Apple Watch, Google a lansat un clip publicitar prin care isi doreste sa reaminteasca de existenta si functionalitatile Android Wear. Sistemul de operare Android Wear a fost creat special de Google pentru a fi folosit special de catre marile companii care vor sa se avante pe [].

INFOGRAFIC: Vezi care sunt concurentii pentru Apple Watch

Apple Watch va fi lansat la ora 20:00 ora Romaniei) in Statele Unite ale Americii. Compania Apple a promis pentru noul gadget peste 1000. 000 de aplicatii la lansarea noului terminal si va exista chiar un canal dedicat in cloud numit iWatch de unde clientii isi pot descarca aplicatiile .

Versiunea de lux a Apple Watch ar putea costa 10.000 de dolari

Versiunea de lux a Apple Watch, care va prezentata in cadrul unui eveniment programat luni, 9 martie, ar putea costa pana la 10. 000 de dolari. Pretul noului dispozitiv va depasi majoritatea estimarilor, Apple.

Apple Watch - la ce ne putem astepta de la evenimentul din aceasta seara

Apple Watch se lanseaza in aceasta seara, de la ora 19. 00, ora Romaniei. Dupa prezentarea din toamna, Apple va oferi noi detalii despre ceas si va oferi si o data de lansare. Mai important, vom afla pretul acestui device important.

Apple Watch va reprezenta mai mult de jumatate din piata ceasurilor inteligente

Inca un studiu de piata anunta ca Apple Watch ar putea obtine mai mult de 50% din toata piata de ceasuri inteligente. Strategy Analytics, o companie care se ocupa cu studii de piata, a anuntat ca Apple va deveni in scurt timp cel mai mare producator de ceasuri inteligente din lume. Mai mult decat atat, [].

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )