Libnet.ro
UNICEF

00:07

Aproape 100 de romani din Linz, infectati cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Aproape 100 de romani din Linz, infectati cu coronavirus

Aproape 100 de romani din orasul austriac Linz sunt infectati cu coronavirus, anunta Ministerul roman de Externe, care precizeaza ca niciuna dintre persoanele infectate nu a fost spitalizata. continuă pe Hotnews

Trei pacienti din Prahova, infectati cu coronavirus, au decedat. Unul dintre ei a luat boala in caminul de batrani

Trei pacienti infectati cu COVID-19 au murit in cursul zilei de duminica. Acestia suferea de afectiuni medicale grave si erau internati la ATI, la Spitalul Judetean.

MAE: Zeci de romani din Austria, diagnosticati cu Covid-19

Ministerul Afacerilor Externe anunta, marti, ca zeci de romani plecati la munca in Austria sunt infectati cu noul coronavirus. Niciuna dintre aceste persoane nu a fost internata, toate fiind asimptomatice. De.

RAPORT SALVATI COPII: Romania are aproape un sfert din mamele minore din Uniunea Europeana

Reprezentantii Salvati Copiii afirma ca, in urma unei cercetari facute de organizatie, a reiesit ca Romania are aproape un sfert din mamele minore din Uniunea Europeana. Totodata, mai putin de 2% din acestea beneficiaza de servicii publice de asistenta sociala. Analiza a fost facuta in perioada noiembrie 2019-ianuarie 2020, pe un esantion de 1. 122 de beneficiari ai programelor organizatiei, potrivit News. ro.

Mii de romani din Spania, izolati la domiciliu si obligati sa respecte restrictii drastice

Mii de romani care muncesc in agricultura in nordul Spaniei, sunt din nou, obligati sa respecte restrictii drastice. Romanii nu au voie sa iasa din case, decat atunci cand merg la munca sau la cumparaturi. Autoritatile de la Madrid au reimpus carantina in doua districte din tara, dupa ce a crescut numarul de infectari cu SARS-CoV-2.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )