Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mii de romani din Spania, izolati la domiciliu si obligati sa respecte restrictii drastice

Antena3 Antena3,
Mii de romani din Spania, izolati la domiciliu si obligati sa respecte restrictii drastice

Mii de romani care muncesc in agricultura in nordul Spaniei, sunt din nou, obligati sa respecte restrictii drastice. Romanii nu au voie sa iasa din case, decat atunci cand merg la munca sau la cumparaturi. Autoritatile de la Madrid au reimpus carantina in doua districte din tara, dupa ce a crescut numarul de infectari cu SARS-CoV-2. continuă pe Antena3

O noua regiune din Spania a fost plasata sub restrictii, dupa descoperirea unor focare de COVID-19

Autoritatile din Spania au reinsituit restrictii de carantina intr-o a doua regiune din regat, incepand de luni dimineata, dupa o crestere a cazurilor noi de COVID-19. Este vorba despre districtul nord-vestic.

Aproape 100 de romani din Linz, infectati cu coronavirus

Aproape 100 de romani din orasul austriac Linz sunt infectati cu coronavirus, anunta Ministerul roman de Externe, care precizeaza ca niciuna dintre persoanele infectate nu a fost spitalizata.

De rasul internetului: Un consilier municipal din Spania s-a apucat sa-si faca dus in timpul unei videoconferinte. A uitat camera pornita

Bernardo Bustillo, consilier municipal in orasul spaniol Torrelavega, a anuntat ca este dispus sa-si prezinte demisia, dupa ce a ajuns subiect de glume in Spania si nu numai. El s-a gandit ca poate face doua.

MAE: Zeci de romani din Austria, diagnosticati cu Covid-19

Ministerul Afacerilor Externe anunta, marti, ca zeci de romani plecati la munca in Austria sunt infectati cu noul coronavirus. Niciuna dintre aceste persoane nu a fost internata, toate fiind asimptomatice. De.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )