Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproape 24.500 de locuri de munca vacante la nivel national: domeniul cu cele mai multe oferte

Adevărul Adevărul,
Aproape 24.500 de locuri de munca vacante la nivel national: domeniul cu cele mai multe oferte

Aproape 24. 500 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Arad, Timis si Sibiu, in timp ce in Suceava, Bacau si Caras-Severin sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). continuă pe Adevărul

Aproape 24.500 de locuri de munca vacante la nivel national; cele mai multe, pentru manipulant marfuri, lucrator comercial si agent de securitate

Aproape 24. 500 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Arad, Timis si Sibiu, in timp ce in Suceava, Bacau si Caras-Severin sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), anunta news. ro.

ANOFM: 24.220 locuri de munca vacante la nivel national. in judetul Ialomita angajatorii ofera doar 151 de slujbe

Conform datelor furnizate de agentii economici privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) sunt inregistrate 24. 220 locuri de munca, in data de 9 Martie 2018.

Peste 24.000 de locuri de munca vacante la nivel national

Aproape 24. 500 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Arad, Timis si Sibiu, in timp ce in Suceava, Bacau si Caras-Severin sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), date ieri publicitatii.

Peste 1.400 de locuri de munca, vacante prin reteaua EURES. Ce calificari se cauta

Peste 1. 400 locuri de munca sunt vacante in strainatate, prin intermediul retelei EURES, cele mai multe posture vacante fiin oferite de anagajatorii germani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )