Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproape 27.000 locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti si Sibiu cele mai putine in Mehedinti si Bacau

Adevărul Adevărul,
Aproape 27.000 locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti si Sibiu cele mai putine in Mehedinti si Bacau

Aproape 27. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Sibiu, Dolj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Mehedinti, Bacau, Giurgiu, Suceava si Covasna, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). continuă pe Adevărul

Aproximativ 800 de slujbe prin reteaua Eures. Unde sunt disponibile cele mai multe locuri de munca

Aproximativ 800 de locuri de munca vacante in Uniunea Europeana sunt oferite muncitorilor romani, prin intermediul retelei EURES. Ofertele provin din: malta, Italia, Cehia, Germania, Marea Britanie, Irlanda, Polonia, Suedia, Austria.

Topul legumelor cu cele mai multe pesticide. Uite ce sa eviti la raft

Inspectorii Autoritatii Nationale Fitosanitare ANF) au testat timp de o luna mai multe produse importate privind dublul standard de calitate intre produsele vandute in Romania si aceleasi.

Aproape 27.000 de locuri de munca sunt disponibile in toata tara

Aproape 27. 000 de locuri de munca sunt disponibile in toata tara, cele mai multe fiind in Bucuresti, Sibiu, Dolj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Mehedinti, Bacau, Giurgiu, Suceava si Covasna, potrivit datelor de la Agentia Nationala pentru.

FOTO Sarbatoarea Luminii in orasul cu cele mai multe biserici: Dumnezeu ne-a creat pentru a fi liberi, nerobiti patimilor

Lacasurile de cult din Iasi si cimitirele din apropierea lor au fost pline in noaptea de inviere. Crestinii ortodocsi si cei catolici au marcat inceputul Sarbatorilor Pascale in bisericile din oras.

Romanii fumeaza cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare. Pana si in Marea Britanie si in Elvetia e mai ieftin

In Elvetia se cumpara lunar, dintr-un salariu mediu, cele mai multe pachete de tigari, 638, in timp ce la polul opus se afla romanii, cu doar 135. in cifre absolute, in Romania.

Romanii fumeaza cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare. Pana si in Marea Britanie si in Elvetia e mai ieftin

Elvetienii pot cumpara lunar, dintr-un salariu mediu, cele mai multe pachete de tigari dintre cetatenii europeni 638. La polul opus se afla romanii, cu doar 135 .

Care sunt persoanele cele mai expuse riscului de a fi implicate intr-un accident rutier. Zilele din saptamana in care au loc cel mai frecvent astfel de evenimente

Cele mai multe evenimente rutiere au loc, potrivit statisticilor, in luna august. Cifrele sunt valabile pentru Baia Mare si arata ca cei mai predispusi sa fie implicati intr-un astfel de eveniment sunt barbatii intre 31 si 60 de ani, care conduc in luna august in zilele de duminica, in intervalul orar 14. 00 si 22. 00, pe strazile Independentei, V. Lucaciu sau bd. Bucuresti, Unirii ori Republicii.

Vrei sa te tunzi scurt? Iata cele mai cool tunsori pixie ale vedetelor!

Vrei sa te tunzi scurt? Tunsorile de tip pixie au revenit in moda si deja le vedem aproape pretutindeni. Daca esti hotarata sa faci aceasta schimbare de look, iata cateva din cele mai cool tunsori pixie ale vedetelor! .

Reduceri eMAG electrocasnice. Cele mai bune oferte de azi

Cel mai mare magazin online anunta oferte importante la mai multe categorii de produse in aceste zile. Iata cateva dintre cele mai importante reduceri eMAG la electrocasnice pentru casa ta.

Sute de amenzi aplicate de politistii locali pentru parcari ilegale. Cele mai multe amenzi au fost incasate de soferii care si-au parcat masinile pe trotuar

In primul trimestru al anului 2017, in cadrul planului de masuri Parcarea 2017, plan pe care Politia Locala Galati il deruleaza pana in luna decembrie a acestui an, politistii locali au aplicat 312 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 14. 080 lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )